Powered By Blogger

1 Şubat 2015 Pazar

Minik Cumartesi Alışverişi

Dün Kadıköy'den yaptığım minik alışverişim 2 üründen oluşuyor.Biri Pastel'in Day Long Lipcolor likit rujlarının yeni çıkan renklerinden 20 numaralı nude rengi.19 numaralı marsala renginde de aklım kaldı.Onu da bir ara alırım.
Diğeri ise Kaıköy Gratis'te ilk defa gördğüm limited edition color icon paletlerinden no neutral ground rengi.


Bu ürünü ilk defa gördüm.Koleksyounun adı sanırım In The Spotlight.İnternette gördüğüm kadarıyla 2013 holiday koleksyonumuş.2015'te raflarda olması ilginç.Benim aldığım palet dışında bir palet daha vardı.Onun dışında simli ojeler ve eyelinerlar vardı.
Ben tabiki doğal tonlardan oluşan paleti seçtim.Alttaki iki koyu renk mat diğer renkler ışıltılı.Benim favori renklerim tabiki en üstteki üç renk.


Pigmentasyonları gayet iyi elimde denediğim kadarıyla çok tozutmuyor.Tek dokunuştu verdikleri renkler bu şekilde.
Ortadi üst renk böyle.


Benim favorim olan 3 renk baya ışıltılı ama ben bayıldım.Bir çok renkle kombinlenebilecek ışıl ışıl renkler.


En lattaki iki mat renk de baya pigmentli.Bunları kirpik dibinde kullanabilirim.
Paletin fiyatı 21,90TL.


Pastel'in çok beğenilen day long lip color larından 20 numara benim bu serideki ilk rujum oldu.Annem yıllar önce bu serisinin kırmızı rengini kullanıyordu.Hatta bittikçe alıyor sanırım.(annem deli gibi ruj bitirir)


Renk bu şekilde ben fotoğrafı kurumadan çektiğim için parlak gözüküyor.Kuruyunca matlaşıyor.Dün alır almaz sürdüm ve kalıcılığı gerçekten çok iyi.Dudak kurutuyor bilginiz olsun.
Ruju ben bir kozmetik deposundan 16,50TL'ye aldım.



4 yorum:

  1. Pigmentasyonu baya iyiymiş ışıltılı farları yaza çok yakıştırırım ben rujun rengi de günlük kullanıma çok uygun güle güle kullan hepsini de :) Ruj bitirme konusunda annen takdiri hak ediyor bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) farı bugün kullanmaya başladım.Pembe renk süper.

      Sil
  2. farların pigmentasyonuna iyi değil dediler dün instagramda be de tereddütte kaldım :-(( diğer paleti almak istiyorum ben de güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Instagramda bana da figmentasyon kötü diye yorum geldi ama gördüğün gibi canım gayet iyi :) 2 gündür üst sırayı kullanıyorum.Açık renk olmalarına rağmen çok iyi renk veriyorlar.

      Sil