Powered By Blogger

30 Aralık 2014 Salı

Yılbaşı İndirimlerinden Aldıklarım

2015'e bir kale indiriler henüz bitmeden alışverişlarımı paylaşayım.Gratis,Watsons,Makyaj Trendi ve Tekin Acar'dan alışverişlerim oldu.Gartis ve Watsons indirimleri çoğumuzu tatmin etmedi ama yine merak ettiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı almak için bir fırsat oldu.
Makyaj Trendi nin yılbaşı için çok güzel bir kampanyası var.Duymayan kalmamıştır sanırım.Kendi seçeceğiniz üç ürünü alıyorsunuz iki tanesinin parasını ödüyorsunuz.Sitede ürün çeşitliliği gayet iyi.Limited edition ürünler de var.Ben Nars'tan üç ürün seçtim.

Özenli paketlemelerine,müşteri hizmetlerine ve hızlarına hayranım.Benim siteden 3.alışverişim oldu.Her alışverişinizde denemez için ürünler gönderiyorlar.


İkili farlardan ne alacağıma çok zor karar verdim.Sonunda benden bekleneni yaparak nude tonlarda iki ürün seçtim.İlki alhambra.Işıltılı iki doğal renk.


İkinci seçtiğim ikiside mat olan potobello.


Nars allıklarda da seçim yapmak çok zor.Allık terciğim içinde gümüş ışıltılar olan unlawful oldu.Denedim ve bayıldım.


Tekin Acar alışverişim hiç aklımda yokken oldu bitti.Bu aralar Estee Lauder ürünlerine takmış durumdayım.Geçenlerde sesıous nude parfümünü deneyip bayılmıştım.Tekin Acar'da 30ml liğini gördüm ve %30 indirimler uygun bir fiyata geliyordu.Hatta 2 30'luğun 50ml'den daha uyguna geldiğini görünce 2 tane alıverdim.Hem çantada taşımak için daha iyi oldu.Sonra TCA Studio Makeup farlara bir bakiyim dedim ve gölge için istediğim tekli mat kahve farı aldım.Rengine ve yapısına bayıldım.Aldığımdan beri her makyajımda kullanıyorum.Bir sürü kahverengi farım var ama bir tane tekli elimin altında olsun istiyordum.



Farın numarası ES21.Praben içermiyormuş ve İtalya'da üretilmiş.Farda da %30 indirim vardı.


Watsons'ta Pure Beauty ürünlerinde %40 indirim olduğunu duyunca cilt bakım ürünlerinden denemek istedim.Tonik arayışım kapsamında antioxidant toniğini,exfoliating jeli,lift&noirish göz kremi ve daha önce kullanıp bitirdiğim bb kremini aldım.Kaybolan Watsons kartımın yenisini aldım.


Son olarak Gratis alışverişinin yıldızı Gosh ürünleri ve The Balm Mont Balm palet.%Gosh ürünlerinde %50,The Balm ürünlerinde %40 indirim var.
Gosh'un cc kremini merak ettim.Herkesin öve öve bitiremediği kalıcı kalem farlardan gold silver rengini aldım.Evet pudralara takmış durumdayım.Gosh'un prime&set toz pudrasını ve bb pudrasını denemek istedim.Kustie duş jellerine bayıldım.Hepsi birbirinden güzel gözüküyor.Ben papatyalısını aldım.İçinde papatya yaprakları var.


Mont Balm paletin fotoğrafını görünce hayran kalmıştım.Gerçekten çok güzelmiş.İndirimli 20TL'ye bu palet kaçmaz.Bulursanız yapışın.


Gosh'ta bu allığı görünce bayıldım.Beyaz tenliler için mükemmel bir doğal renk.Varla yok arası duruyor.Yeni favorilerimden.


Wet'n Wild ürünlerinde indirim yok malesef.Ama indirim olamaması uzun zamandır merak ettiğim kapatıcıyı almama engel olmadı.Bir tanede mat rujlardan aldım.


8 yorum:

  1. güzel alışveriş güle güle kullan.. :-))

    YanıtlaSil
  2. Yılında bu aldıkların gibi güzel geçsin <3

    YanıtlaSil
  3. Gosh allığın rengine bayıldım, Mac blushbaby gibi değil mi? Yazısını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara blushbaby almayı düşünmüştüm.Evet benziyor ama bu daha açık bir renk.Uygun fiyatlı güzel bir alternatif.Yazısını paylaştım :)

      Sil
  4. Gosh allığın rengi çok güzel duruyor yazısını merakla bekliyorum çünkü çok beyazım ve bu tarz doğal tonlu allıkları sıkça kullanıyorum.:)
    Aldıklarının hepsini güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Allığın yazısını paylaştım :) beyaz tenliysen kesinlikle almalısın.

      Sil