Powered By Blogger

27 Şubat 2014 Perşembe

Ortaya Karışık Alışverişler

Uzun zamandır aldıklarım birikti.Son zamanlarda iş yoğunluğum çok fazla olduğu için yazmaya vakit bulamıyorum.Bazende yorgunluktan blogla ilgilenmeye üşeniyorum.Bu alışverişlerin bir kısmını alalı neredeyse 1 ay oldu.Bundan başka 2 alışveriş yazım daha gelicek.

İlk olarak Mac'ten 3 parça alışverişim oldu.Bunları 2 seferde aldım.

İlki ve en can alıcı olanı magnetic nude koleksyonundan extra dimension skinfinish superb.Bunu koleksyon ilk çıktığında almamıştım.Sonra pişman olup almaya gittiğimde bulamamıştım.Sonra Palladium mağazasında karşıma çıktı ve hiç düşünmeden aldım.


İşte böyle dokunmaya kıyamayacağın güzel birşey.


Yorgunluktan mı neden olduğunu bilmiyorum göz altlarım hiç olmadığı kadar mor.Hatta bütün cildim sapıtmış durumda bu aralar.Elimde 10 tane kapatıcı olmasına rağmen çok beğenilen pro longwear kapatıcıyı aldım.


Bir tane de günlük kullanmak için mat ruj aliyim dedim.Kindy sexy de karar kıldım.Severek kullanıyorum.


Almayacağım dedim dayanadım Flormar'ın satin matte serisinden curry ve leche renklerini aldım.Leche bir harika.



H&M de bu güzel farı görünce dayanamadım.Sadece bunu alıp çıktım.Pigmentosyonu pek iyi değil ama uygun fiyatı ile denenebilir.


Özellikle altın rengine bayıldım ama 3 rengin arasında pigmentasyonu en zayıf olan malesef.


Garnier'in makyaj temizleme suyunun çıktığını ilk duyan ve ilk alanlardanım ama malesef paylaşamadım.Henüz denemedim ama kullananlar memnun.Uygun fiyatlı ve kolayca ulaşabileceğimiz böyle bir ürün olduğu için mesudum.Makyajlı yatmaya değmez :)


Rossmann'a da gittim.Herkeste gördüğüm bu far paletini ve aydınlatıcıyı aldım.İkisini de beğendim.


Yeşil dışında renklerin hepsi çok güzel.3-4 kere kullandım.Pigmentasyonları fena değil.Baz ile bütün gün sizi üzmüyor.



Tek bir parmak darbesi ile verdiği renk bu şekilde :)


 Paletin adı 02 all time favourite,aydınlatıcı 01 moon dust.


Bu aydınlatıcıyı da gayet sevdim.Her ten rengine uyacağını düşünüyorum.Pigmentasyonu başarılı.Hafif bir pembelik veriyor.




Dax'ın sulphur isimli bu cilt kremini kuru tırnak kenarlarım için almayı çok istiyordum ama hiç bir yerde bulamadım.Eşim gitti gidiyordan bulup 2 tane almış.Malesef ellerim için kullanamıyorum çünkü çok kötü kokuyor.Ayak kremi olarak kullanıp bitireceğim.Kokusundan dolayı tavsiye etmiyorum.Koklayarak alın derim.



Son olarak Watsons tan golden rose velvet matte serisinin 18 numaralı güzel kırmızısını ve rimmel london kate moss serisinin 30 numarasını aldım.


Renkler bir harika fakat henüz kullanamadım.



10 yorum:

  1. Çok güzeller, güle güle kullan. ^__^

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini!!! MAC aydınlatıcının görüntüsü muhteşem, insan kullanmaya kıyamaz gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm :) Meraktan kullandım hemen :) Bu koleksyonda allık ve aydınlatıcıların baskıları çok güzel olmuş.

      Sil
  3. çok şey birikmiş ve hepsi de harika ama özellikle mac aydınlatıcı ve RDL far paletine bayıldım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Dax sulphur resmen aşk benim için. Ben kokusunu kötü bulmuyorum, nane kokusu biraz baskın ama mide bulandırıcı değil. Tabi koku çok hassas bir konu. Mesela ben bu konuda cins biriyim, burnuma sigara kokusu gelir, kafamı bir çeviririm 10 metre ilerde biri içiyor, önündeki rahatsız değil ama ben rahatsız oluyorum. Böyle de cinsim. Herneyse kokusu bir yana, tırnaklara çok iyi geliyor. Bence kullanmaya çalış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende görüp ladım zaten :) Benim burnum hiç hassas değildir ama bunun kokusu çok kötü geldi.Sürünce de geçmiyor koku.Gece yatarken kullanmaya çalışıyorum.

      Sil
  5. Hepsi harika, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil