Powered By Blogger

17 Şubat 2014 Pazartesi

Mac Studio Fix Fluid SPF15 Fondöten


Mac'in özellikle karma ve yağlı ciltler için ideal olan çok başarılı bir fondöteninden bahsedeceğim.
Benim gibi bir fondöten canavarının ilk ve tek Mac fondöteni oluyor.


SPF15 güneş koruması olduğu için gündüz kullanıma gayet uygun.Ayrıca kapatıcılığı ve kalıcılığı da çok başarılı.


Ürün pompasız olarak cam ambalajda satılıyor.Pompasını ayrıca satın alıyorsunuz.Bu şekilde kullanımı gayet kullanışlı.Benim en sevdiğim fondöten ambalajı.Ayrıca pompanın kapağı da var ve kilitlenebiliyor.Böylece yanınızda rahtlıkla taşıyabiliyorsunuz.Ben pompa almam derseniz dökerek de kullanabilirsiniz.


Benim rengim NC15 ve kış ayları için cilt rengim ile birebir uyumlu.Yazın açık kalabiliyor.Kapatıcılığı ortanın üstünde bence.Gayet kapatıcı olmasına rağmen cilt ile hemen bütünleşiyor ve çok doğal duruyor.Kuru ciltlere pek uygun değil ama yağlıdan normale tüm cilt tiplerinin kullanabileceğini düşünüyorum.Kalıcılığı gerçekten çok başarılı.Benim gibi sabah makyaj yapıp akşamın bilmem kaçına kadar dışarıda olanlar için ideal.Mat bitişli fakat cildi donuk göstermiyor.Bitince tekrar almayı düşünürüm.Yağlı ciltler için kalıcı ve kapatıcılığı en az orta seviyede fondöten önerisi olan varsa haber salsın.Ben fondöten denemekten bıkıp usanmayacağım.



Bu föndeteni gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Sivilcelenme gibi cildimde herhangi bir sorun yaratmadı.

3 yorum:

  1. Clarins'in fondötenini mutlaka tavsiye ederim. Benim cildim de karmadan yağlıya dönük. Kapatıcılığı oldukça başarılı, gün içerisinde akmıyor kokmuyor, güzelce kullanılıyor :) Aynı biçimde mat bitişli. Ben Honey rengini kullanıyorum, ten renginle uyum sağlayabilir ellerinden gördüğüm kadarıyla.

    Bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık! Aklımdaydı zaten bu ürün elimdeki fondoten bolluğu tükenince alıcaklarım arasına giricek:)

    YanıtlaSil