Powered By Blogger

3 Şubat 2014 Pazartesi

Gratis İndirim Alışverişi (Gecikmeli)

Sevgili Gratis yine bize sürpriz yaptı ve geçen hafta sonu Gratis'e özel ürünlerde %40 indirim yaptı.Ben de koşa koşa gidip birşeyler aldım.Son indirimlerde yine bir sürü ürün alarak stokladım.Aldıklarımın arasında hiç renkli kozmetik ürünü yok.Bakım ürünleri her zaman kullanılıp tüketildiği için indirimlerden faydalanıyorum.


Gratis yine bizi sevindirdi,yüzümüzü güldürdü ve Dirty Works markasının bir sürü ürününü uygun fiyatlar ile getirdi.Şu ambalajlar ile benim almamam imkansız.Yine söylüyorum bu ambalajları benim için yapmışlar sanki.
İndirimde görünce ışıltılı vücut losyonu,göz kremi,detox maskesi,aydınlatıcı maskesi ve yüz scrubını aldım.


Enliven'in duş jelini uygun fiyatlı görünce denemek istedim.Çocuklar için üretilen karpuzlu banyo köpüğü ambalajı ve muhteşem karpuz kokusu için alındı.


Bu seti de denemek için aldım.Henüz kokusuna bile bakmadım.Set içinde body butter,duş jeli ve vücut losyonu var.Bir tanede hiç bir işe yaramayacak banyo lifi var.



Son zamanlarda L'orel'in yüz temizleme ürünlerine taktım sanırım.Bu ikisini de deniyim eksik kalmasın.


15 kat büyük gösteren bu aynadan daha önce almıştım ve çok işime yarıyodu.Düşüp kırılınca yenisini aldım.Özellikle kaş alırken çok işe yarıyorr.Tavsiye ederim.


Foramen diş macunlarını daha önce denemişmiydim hatırlamıyorum.Bu 75ml diş macunları bizim evde 2 haftada bitiyor.Deneyelim bakalım.


Bir Gratis alışverişi klasiği olarak benri pamuklar...Yine depoladım.Geçen indirimde küçüklerinden bulamamıştım.Herkes gibi ben de bu pamuklardan çok memnunum.


3 yorum:

  1. Dirty Works urunlerin yorumlarini en kisa zamanda bekliyorum. Tesekkurler! :)

    YanıtlaSil
  2. Begümcüm o karpuzlu duş jelini elime aldım bıraktım, uzun zamandır karpuzlu duş jeli arıyorum ama o karpuz gibi değil kavun gibi kokuyor bence. Ben yeni kesilmiş kapuz nasıl kokarsa öyle kokan bir duş jeli arıyorm

    YanıtlaSil