Powered By Blogger

22 Aralık 2013 Pazar

MAC ve Art Deco Alışverişi

Geçen hafta ve bu haftasonu biraz alışveriş yaptım.Bu haftasonu aldıklarımı başka bir yazıda anlatacağım.
Pazartesi günü çok yoğun bir iş günüydür.Akşamında kendime birşeyler almak istedim ve Mac'e girdim.Uzun zamandır almak istediğim 168 numaralı açılı fırçayı ve bir tane aklımda olmayan paint pot aldım.


Elimde 5-6 tane paint pot var.Çok kulannamıyorum ama paint potları çok seviyorum.Bu renk yeni sanırım çok emin değilim.Perky isimli çok güzel bir pembe.Renk çok huşuma gidince almak istedim.Bahara ve yaza çok uygun bir renk olduğunu düşünüyorum.


168 numaralı fırçada uzun zamandır gözüm vardı ama almıyordum.Bu sefer dayanamayıp aldım.Beyaz renkli fırçaları çok seviyorum.Bu fırça allık ve kontur için gayet uygun.Hemen kullanmaya başladım.Bir kere yıkadım ve hiç kıl dökmedi.


Geçen haftalarda yine Morhipo'da Artdeco kampanyası vardı yine çok uygun fiyatları görünce birşeyler aldım.


Bu sefer değişikli yapıp 3 adet toz mineral far aldım.Yine doğal kahve tonlarında.2 tanesi denedim ve gayet güzeller.


Bu bronzerlar sınırlı üretimmiş.Kampanyada 25TL civarı bir fiyata satılıyorlardı.Ambalajları çok çok güzel.İlk fotoğraftaki tek renk olanı geldiğinden beri kullanıyorum.Gördüğünüz gibi üzerindeki desenler silindi bile :) Çok doğal bir bronzer ve hafif kontur yapmak için çok uygun.Rengi çok doğal olduğu için tüm yüze de uygulanabilir.Kesinlikle turunculuk içermiyor.Ayrıca kokusu şahane.Bayıla bayıla kullanıyorum.


Bu da iki renkli olanı.Henüüz denemedim ama bununda kokusu diğeri ile aynı.Beğeneceğime eminim.


Ben beyaz tenli sarı saçlı olduğum için kahverengi kalemleri kendime daha çok yakıştırıyorum.Bir tane de Artdeco'dan denemek istedim.Henüz kullanmaya başlamadım.


Bir tanede pigment almıştım.Onu fotoğraflamadım çünkü bozuk çıktı.Mesaj gönderdim geri gönderin dediler fakat benim onunla uğraşıcak vaktim olmadığı için iade edemedim.

2 yorum:

  1. gulegule kullan cok guzel seyler almıssın:)
    mimledim seni sevgiler:)

    YanıtlaSil