Powered By Blogger

8 Ekim 2013 Salı

Too Faced Candle Light Highlighting Powder Duo


Bugün bir kaç önce hiç aklımda yokken görüp aldığım bir aydınlatıcıdan bahsedicem.Ben Too Faced markasını çok seviyorum.Her Sephora'ya gidişimde standı inceliyorum.Ambalaj tasarımları gerçekten şahane.İnsan görünce almak istiyor.
Bir aydınlatıcı(highliter) hastası olarak bu aydınlatıcıyı görünce dayanamadım.



Ambalajı tabiki çok güzel ve çok kaliteli.


Aydınlatıcı kırık beyaz ve uçuk pembe olarak iki renkten oluşuyor.Üzerindeki desen de çok güzel.Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve çok menunum.Elmacık kemiklerime uyguluyorum ve çok güzel bir aydınlık veriyor.Hiç tozutma yapmıyor.Kalıcılığı çok iyi.Sabahtan akşama kadar yüzümde kalıyor.


Parmaklarımda ayrı ayrı ve karışmış renkleri görüyorsunuz.


Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 60TL civarında olması lazım.Aldığıma menunum.Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Ben de too faced i cok severm Ama cogu sephora magazasinda stand talan edilmis oluyor, o kirik dokuk testerlar olunca da birsey alasim gelmiyor. Bence marketing stratejisinde en onemli sey bir urunun displayi. Bu cok guzel gorunuyr fotoda, aydinlatici meraklisi olarak alacagm sanirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sephora'daki standı konusunda kesinlikle haklısın.Çok dağınık ve pis gözüküyor.Ayrıca Sephora Too Faced'in hiç tanıtımını yapmıyor.Ben bir ara markanın Türkiye pazarından çekileceğini duymuştum.Umarım doğru değildir.

      Sil
  2. Ben de dün ilk defa gördüm ve bayıldım. Ne yapsam bilemiyorum, alsam mı almasam mı çok kararsızım tanrıım sana geliyorum!:/(

    YanıtlaSil