Powered By Blogger

11 Ekim 2013 Cuma

H&M Makyaj Fırçaları

H&M'ın makyaj ürünlerinin ülkemize gelmesi son bir kaç aydır baya konuşuldu.Ürünler merakla beklendi,alındı,denendi,yorum yapıldı.Ben de bugün makyaj fırçalarından bahsedicem.Fırçaların fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama fiyatların 7TL ile 14TL arası değiştiğini biliyorum.Yani uygun fiyatlı fırça arayanlar için gayet iyi fiyatlar.

Ben fırçalardan 3 tanesine sahibim ve hepsini severek kullanıyorum.


Mini kabuki fırçayı çantamda taşımak için tercih ettim.Kılları biraz sert ama pudra uygulamak için gayet uygun.Küçük olduğu için allık da uygulayabilirsiniz.Bunun büyük boyu da mevcut.


Çift taraflı smokey eye fırçasının bir tarafı küçük bir karıştırma fırçası.Essence'in smokey eye fırçasına benziyor.Diper tarafı ise kesik uçlu eyeliner fırçası.Ben eye liner uygulamadım.Alt kirpik diplerime far sürmek için kullanıyorum.Diğer tarafı da kalem veya farı dağıtmak için veya küçük bir bölgeye far uygulamak için gayet güzel.




Bu fırça ilk aldığım.Fırçaların nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yokken tipi için almıştım ve iyiki almışım diyorum çünkü son zamanlarda mağazada göremedim.Beyaz renkte bir tarafı allık diğer tarafı fondöten fırçası.Ben bu fırça ile allık,aydınlatıcı,fondöten ve kapatıcı uyguluyorum.Fondöten tarafı biraz küçük ama yeterli oluyor.14TL'ye gayet kullanışlı ve güzel bir fırça.



Sonuç olarak ben aldığım fırçaların hepsinden menunum.Kesinlikle kıl dökmüyorlar.Son fotoğraftaki fırçanın yamukluğu benim yüzümden.Çift taraflı fırçalarda muhafaza sorunu oluyor malesef.Hiç fırçası olmayan biri bu üç fırçanın dışında bir tane de düz far fırçası alırsa bütün makyajı için yeterli olur.

Fotoğrafları mecburen akşam çektiğim için gölgeler var.Kusura bakmayın lütfen.

10 yorum:

  1. O beyaz fırçadan ben de çok memnunum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fiyata gerçekten çok başarılı bir fırça.

      Sil
  2. Merhaba, blogunu biraz önce gezinirken buldum ve hemen takibe aldım :) bana da beklerim http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. iyi yapmışsın hemen edinmekle :) ben ankara'da bulamadım fırçaları :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamlı ürünler geliyor.Yolun düştükçe bir bak cnm.

      Sil
  4. aynısını ben de bugün aldım. şimdi sende okuyunca iyiki almışım dedim. bana da bekliyorum :)
    msblueblack.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Kabukilerin beyaz olanı çıkmış yumuşacıklar ama azıcık fiyata da yansıtmışlar tabi =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son gittiğimde ben de gördüm.Beyaz fırçaların fiyatı siyahlara göre biraz daha pahalı.Ama daha güzeller.

      Sil