Powered By Blogger

10 Ekim 2013 Perşembe

Gratis Bayram İndirimden Aldıklarım

Gratis yine güzel bir bayram indirimi yaptı.Essence hariç tüm renkli kozmetik ürünlerinde %50 indirim.Bunun dışında bir sürü cilt bakım ürününde de %50 indirim var.Gratis'e özel ürünlerde %40 indirim var.Daha ne olsun.Teşekkür ederiz Gratiscim sana da iyi bayramlar.
Aslında hiç birşeye ihtiyacım olmamasına rağmen indirim lafını duyunca ne alacağımı şaşırıyorum.


Olmazsa olmaz Benri pamuklar,Rebul Jasmine kolonya(belli bir tutar alışveriş yapana 5TL'ydi),L'oreal peeling ve ne olduğunu bilmediğim vanilya ve hindistan cevizli parfümler.


L'oreal'in yeni çıkan skin perfection serisini denemek itiyordum.Sorum ve BB kremini aldım.Çok fazla nemlendiricim olduğu için onu almadım.


Vanilyalı el kremi ve Flormar'dan 2 adet nude tonlarda ruj,The Balm'ın fırçalarından bende olmayını da aldım.


Flormar'ın yeni çıkan asansörlü styla matic göz kalemlerinin siyah,kahverengi ve mürdüm rengini aldım.Sally Hansen ürünlerinde %50 indirim olması beni şaşırttı ve 2 tane ojesini kaptım.Betty Boop ojelerde 3 al 2 öde vardı renkleri çok hoşuma gitti.Gartis'e yeni gelen NK marksının 2 adet tırnak bakım ürünü ve 1 adet L'oreal far ile bayram alışverişini kapattım şimdilik.



10 yorum:

  1. harika ürünler seçmişsin,sally hansen indirimi benide şaşırttı,uğramak şart oldu gratise.güzel günlerde kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) sana da iyi alışverişler.

      Sil
  2. Oowww süper şeyler almışsın maşallaaah :) Güle güle kullaaan ! Ben de bugün aldım birşeyler ama seninkilere bakınca tekrar gidip bakasım geldi ürünlere hahaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldıklarını gördüm.Zaten birbirimizin aldıklarına bakıp bakıp gaza geliyoruz :D

      Sil
  3. Loreal bb krem ne kadara geldi?

    YanıtlaSil
  4. 12-13TL gibi bir fiyata geldi.

    YanıtlaSil
  5. canım cok guzel seyler almıssın gule gule kullan . Bende gidecegim tekrar ama battım yani artık bu indirimler yuzunden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen cnm ben de battım.Hala aklımda birşeyler var.Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. çok güzel şeyler almışsın :) metal renkli ambalajı olan nemlendiriciden bende hep alayım diyorumama elim bir şekilde uzaklaşıyor .memnun musun ondan ? tavsiye eder misin ? ben aynı fiyatlardaki Watsons floral temptation un gül lü olanını kullanıyourm bloğuma da yazdım beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz kullanmadım vanilyalı olduğu için ilgimi çekti.Ambalajı da çok hoş.

      Sil