Powered By Blogger

25 Ekim 2013 Cuma

DermoEczanem Mac Alışverişim

1-2 ay önce Mac ürünlerinin dermoeczanem'de %10 indirimli satıldığını gördem.Her ürün yok fakat bir çok ürünü bu siteden indirimli alabilirsiniz.Fırçaların da bir kısmı sitede mevcut.Ayrıca alışverişimden çok memnun kaldım.Ürünler baloncuklu naylona sarılmış şekilde ufak bir kutu ile geldi ve kesinlikle zarar görmemişlerdi.Öğleden sonra sipariş verdiğim halde ertesi gün elimdeydi.Daha önce bu siteden saç bakımı ürünleri almıştım.Onlar da 1 günde gelmişti.Sitede bir çok dermokozmetik ürünü uygun fiyatlar ile satılıyor.Bir göz atın derim.

Geçen gün uzun zamandır almayı düşündüğüm Studio Fix Powder Plus Foundation'ı aldım.Yanına da Riri Woo ruju ekledim.Hem de güzel amlajısı.Bu sitede koleksyon ürünlerini ilk defa gördüm.Tüm koleksyon yok fakat bazı ürünler var.Koleksyon ürünlerinde indirim oranı %1.Bir tanede 4'lü boş far paleti ekledim.Her zaman lazım olur.






Pudrayı dayanamadım bu sabah sürdüm :D onun için hemencecik pislenmiş.Benim rengim NC20 daha önce aldığım NC15'ti ama pudrayı bu renk almaya karar verdim.


Ruju henüz denemedim.Herkes çok zor bir ruj olduğunu söylediği için biraz korkuyorum.


Boş palet ileride alacağım farlar için.Yuvanız hazır kuzucuklarım :) 
Mac paletlerin çok şık olduğunu düşünüyorum.



10 yorum:

  1. Studio fix'i nasıl buldun? Almak istiyorum fakat kötü yorumlarda var ne yapsam bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bir kere bb krem üzerine uyguladım.Henüz anlayamadım cnm.Kullanınca yorumlarım.

      Sil
  2. Dermoeczanem benim de dermokozmetik ürünleri için sıkça uğradığım bir site. Daha bu hafta başında alışveriş yaptım hatta :) Gerçekten hızları takdiri hakediyor. ;) Ama MAC ürünleri?! Bilemiyorum. Yani anlayamıyorum daha doğrusu. Neticede bir eczane. MAC ürünleri biraz alakasız geldi bana yani. :) Başka hiç bir yerde satılmazken burada satılıyor, hem de %10 indirimli. Sebep? Yakında dayanamayıp telefonla soracağım zaten:)) ama eğer sizin bilginiz varsa onları uğraştırmayayım hiç. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hiç bilmiyorum.Ama neden olmasın :D Öğrenirsen bana da bilgi ver lütfen.

      Sil
  3. Bloğunu yeni keşfettim, artık takipteyim! MAC ürünlerinin dermoeczanem de satıldığını bilmiyordum, iyi oldu bu, para harcamak için bir sebep daha ben ne yapayım :)
    Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize sebep gerekmiyor aslında her zaman alışveriş yapmaya hazırız :D

      Sil
  4. çok güzel ürünler almışsın güle güle kullan bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil