Powered By Blogger

26 Haziran 2013 Çarşamba

İndirimlerden Aldıklarım (Saphora-Yves Rocher,Nuxe,Tchibo)

Malum olaylardan solayı uzun zamandır yazmıyordum.Bundan öncekim yazım da alışverişti.Alınanlar birikti ve kullanmaya başladığım için artık yaziyim dedim.Sonra sağa sola dağılıp bir araya zor geliyorlar ve unuttuklarım oluyor.
Sephora markaları ürünlerden indirim var.Ben aşağıda gördüklerinizi aldım.


Cilt bakım seti nemlendirici,göz kremi ve yüz temizleyiciden oluşuyor.Sanırım 25TL fiyatı vardı.


Vücut losyonunum kokusuna ve ambalajına bayıldım.Sanırım yılbaşı koleksyonundan.Fiyatı 10TL.


Bu seti tesadüfen gördüm.5 adet jumbo kalemden oluşuyor.Aralarında kullanmayacağım renkler var fakat 30TL'ye kaçırmak istemedim.Çok kalıcılar ve yumuşak yapılılar.Fakat kalemlerden 2 tanesi kurumuş çıktı.Bu akşam gittim ve değiştirdiler.Almayı düşünürseniz dikkat edin.


1 adet far 15TL,aydınlatıcı,allık ve bronzer içeren koskocaman bir ürün 25TL olması lazım,pudra fondören de 25TL diye hatırlıyorum.Pudralar 20TL.


Peeling etkili maske 7TL.Tek kullanımlık 2 parçadan oluşuyor.Çalışan hatunun tavsiyesi ile aldım.Dün akşam denedim ve çok beğendim.Clinique güneş kremi 29TL.Uzun zamandır bakıyordum almış bulundum.Her zaman lazım.


Kahverengi ve mavi göz kalemi tanesi 10TL.Farklı renkleri vardı ama siyah göremedim.


Yves Rocher'de de indirim vardı.Denemek isteiğim bir kaç ürünü aldım.


Duş jelleri kart sahiplerine1 alana 1 bedavaydı.10TL'ye ikisini aldım.Kahvelinin çok methini duydum.Daha önce kahveli duş jeli kullanmamıştım denemek istedim :)


Saç bakım yağı ve durulanmayan saç kremi.Yağ güzel ama saç kreminin çok ağır bir kokusu var.Nasıl bitiricem bilmiyorum.1 kere kullandım kokusu deterjan gibi ve hemen geçmiyor.Saçıma etkisi nasıl olucak bilmiyorum ama bitiricem bir şekilde.Yağı da 1 kere kullandım güzel gibi.Diğeri ise antioksidan mask.1 kere denedim ve şimdilik memnun kaldım.


Nuxe ürünlerini hepsikampanyada.com'dan aldım.Ürünlerin fiyatları uygun fakat kargo olayından pek hoşlanmadım.


Nuxe'un kuru yağlarını yıllardır merak ediyorum.Sonunda 50ml olanı aldım.30ml olan hediye geldi.


Aroma Perfection yüz temizleme jelini kullanmaya başladım.Sabun içermeyen ve köpürmeyen bir ürün.Temizlmesi gayet iyi.Brightening Program güneş ve dış etkenlerden koruyucu kremi henüz kullanmaya başlamadım.Nuxe ürünlerinde 3 al 2 öde vardı.Bu vesile ile bu üç ürünü aldım :)Daha önce bir kaç ürününü kullanıp memnun kalmıştım.


Bu makyaj setini Tchibo'da görüp aldım.1 kere kullandım ve beni çok şaşırttı.Aşağıda farların pigmentasyonunu görebilirsiniz.Açık renkler bile renklerini çok iyi veriyor ve The Balm'ın far bazı ile bütün gün yerlerinde durdular.Renklerini de ayrıca çok beğendim.19TL'ye mükemmel bir palet bence.6 far,1 allık ve 2 rujdan oluşuyor.Denemeye değer :)




Bunların dışında Essence'in yeni koleksyonundan aldıklarım var.Onları henüz fotoğraflamadım.

5 yorum:

  1. çok güzel bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Gözlerim şenlendi canım. Güzel alışverişler yapmışsın. Nuxe'nin simli kuru yağında benim de gözüm ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben simlisini kullanamam diye simsizini aldım ama onu da denemek lazım tabi :)

      Sil
  3. Aldiklarini gule gule kullan canim. Bende gittim sephoraya bugun ama listesiz gidince elim ayagima dolasyo herseyi alasim geliyor sonra hic bsey almadan cikiyorum . Listeme vilt bakim urunlerini ekleseydim keske. En yakin zamanda mecbur yeniden gidecdgim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Capitol mağazına gittim küçük olduğu için her ürün bulunmuyor.Büyük bir mağazaya gidersen daha çok ürün çeşidi olacağına eminim.

      Sil