Powered By Blogger

28 Mayıs 2013 Salı

Son Zamanlarda Alınanlar

Uzun süredir yazamıyorum.Her zamanki gibi vakit bulamıyorum.En azından aldıklarımı göstermek istedim.Fotoğraflara eklemeye unuttuğum ürünler var fakat onları etraftan toplayıp tekrar fotoğraf çekemedim.
Öncelikle bugün Brandium AVM'deki Gratis'e gittim ve ufak bir alışveriş yaptım.Maybelline'in Color Show ojeleri gelmiş.Görünce çok sevindim ve bu iki rengi seçtim.Biri 341 numaralı orange attack diğeri 354 numaralı berry fusion.Renkleri tam belli olmamış.Turuncu olan çok daha canlı kırmızımsı turuncu renk.Diğeri yanar dönerli bir mor.Çok fazla renk seçeneği yoktu.
Essence Oz koleksyonun bir kaç ürün kalmıştı ve indirimdeydi.Bu pudradan almıştım ve henüz hiç kullanmadım fakat 5TL'ye görünce bir tane daha aldım.Aslında Gratis'e gitme sebebim Essence'in yeni koleksyonundaki ürünleri almaktı fakat gelmemişti.
Ojelerinde de tanesi 5TL.







Bunun dışında Migros'un %50 indiriminden aşağıdaki ürünleri almıştım.Aslında başka şeyler de aldım ama fotoğrafa eklememişim :(


Queen Helene markasını ben dha önce görmemiştim.Bu koca kremlerin tanesi 13TL'ye geldi ve kendilerine bayıldım.Kokusu,yapısı muhteşem.Tam yazlık güneş kremi gibi kokuyor.


Johnson's baby şampuanlarda kampanya vardı zaten almak istiyordum.


Neutrogena'nın yeni serisinden bir ürün bitirdim bile.İndirimde tanesi  5TL'ye görünce denemediğim iki ürününü de aldım.Ben temizleme ürünlerini çok kullanıyorum.İndirimlerde stokluyorum.


Nivea ürünlerini kardeşime aldım.Ben bb kremini pek beğenmedim ama annem ile kardeşim çok memnun :D


5 yorum:

  1. Aaaa Maybelline bu seri ojeleri keşke gelse buraya da diyordum ama az renk gelmiş demişsin :( Ben de bakacağım sanırım yarın . Güle güle kullan hepsini de ! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. berry fusion tam senlik :) kesinlikle bakmalısın.Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Maybelline ojelere çok sevindim. Yabancı bloglarda görüp merak ediyordum. Tüm aldıklarını güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  3. Maybelline ojelerin gelmesine çok sevindim, bakıp bakıp içim gidiyordu bloglarda. :D Güle güle kullan hepsini!

    YanıtlaSil
  4. Queen Helene kremlerinden ben de aldım. Leaping Bunny logolu cruelty-free bir markaymış buna da ayrıca sevindiğimi belirtmek isterim:))

    YanıtlaSil