Powered By Blogger

9 Mayıs 2013 Perşembe

Alışveriş(Anneler Günü İndirimleri ve Diğerleri(Gratis-Watsons-MAC-Lush)

Bu çok karışık bir alışveriş son 1 aydır aldıklarım birikti.Yoğunluktan yazamadım.üstüne bir de anneler günü indiriminden aldıklarım eklendi.Bakalım neler almışım.

Bunlar indirim öncesi ve dün Watsons'tan alınanlar.Watsons indirimi çok başarılı değil.Fazla birşey almadım.Rimmel London Kate Moss ruju indirim öncesi almıştım.


Lush'tan Paw sabun aldım.Bu benim ilk Lush sabunum.Almamdaki en büyük sebep gelirinin havanan barınaklarına bağışlanması.Henüz denemedim makyaj dolabıma koydum dolap mis gibi kokuyor :)


Fotoğraf bulanık çıkmış kusura bakmayın.Lush Lemony Fluiter tınak eti kremi uzun zamandır aklımdaydı.Tırnak kenarlarım çok kuru.Aldığımdan beri her gün kullanıyorum faydasını gördüm.
MAC 'ten yeni çıkan paint potlardan bir tane aldım.Bir de 217 fırçayı aldım.Rimmel London Kate Moss mat ruju indirim öncesi almıştım.Oje de yeni seriden.


Bourjois Helty Mix fondeteni %44 indirim ile Watsons'tan aldım.Maybelline'in bu Diamond Glow farlarını ilk defa gördüm.Bu renklere bayıldım.

Aşağıdaki üç fotoğrafta gördüklerinizin hepsi bu akşam Gratis'ten alındı.Çoğunluğu cilt bakımı ürünleri.Gördükleriniz dışında fotoğrafa eklemediğim diş macunu ve bir sürü Benri makyaj pamuğu var.Her zaman kullandığım ve bolca tükettiğim ürünleri topluca alarak stokladım.


Makyaj temizleme mendillerini her gün kullanıyorum.Denemek için bir kaç maske aldım.Olay'in karma/yağlı ciltler için herkesin beğendiği nemlendiricisini denemek istedim.Oley ürünlerinde de indirim vardı.


Aldığım makyaj malzemeleri bu kadar.Meet Matt(e)'yi almak için indirimi bekliyordum.Sonunda kavuştum.Fakat farlardan biri kırık çıktı.Üzüldüm ama çok kötü durumda değil.The Balm'ın far bazını da merak ediyordum onu da aldım.Eco Tools airbrush concealer fırçasında indirim yoktu ama onu da aldım.Bir tane daha almıştım bu ikinci oldu.Loreal'in çok beğenilen farlarından iki tane aldım.


Aldıklarım bu kadar.İndirimler haftasonu da devam edicek.Belki birşeyler eklenir :D Bloglarda alışveriş yazıları başladı.Görüp almak istediğim ürünler oluyor.Sizin de alışveriş yazılarınızı merakla bekliyorum.

12 yorum:

  1. cok güzelmiş hepsi güle güle kullan =) maybelline farlar yeni gelmiş watsonsa galiba dun calisan oyle demişti bu renkleri görseydim bende alirdim yarın bakacagim . fiyatı ne kadardı acaba farın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Maybelline farın etiket fiyatı 17 küsürdü.Ne kadar indirim yapıldı bilmiyorum çünkü bütün makyaj malzemelerinde %44 indirim yoktu.

      Sil
    2. Güle güle kullan canım.13 TL'ye geliyor farlar.

      Sil
    3. Tesekkur ederimm . Yarin bakacagimm cok soru sordum ama farlar isiltili mi mat mi :-)

      Sil
    4. Baya ışıltılı cnm :) ama yaz için çok uygun.

      Sil
    5. Ayyt cok sevindim canim ya bakacagim bugun :)

      Sil
  2. Aa ben the balm'ın far bazını bulamadım,kalmamıştı herhalde. :(
    Unuttum bide püü bana! :(

    Benim alışveriş yazıma da bekleriim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aklımdaydı.Standtta göremedim alt çekmeceyi karıştırdım ordan buldum :D Tekrar bak göremezsen sor bence.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Olay essentials active hydrating.

      Sil
  4. yaa bourjois healthy mix'i ne kadara aldın? burdaki watsonsta bourjois yok :(

    YanıtlaSil