Powered By Blogger

24 Nisan 2013 Çarşamba

Essence Oz The Great And Powerful Krem Allık

Essence'in ülkemizde satışa çıkan son koleksyonu Oz The Great And Powerful'un en çok merak edilen ürünü krem allıktan bahsetmek istiyorum.Ben kendisini beğenerek,severek aldım.


Ürün 14ml'lik plastik,pompalı güzel bir ambalaja sahip.Rengi ambalajda çok albenili duruyor.Dikkatli bakıldığında içinde miniminnacık sarı ışıltılar belli oluyor.
Ambalajı krem allık için gayet kullanışlı.


Cilde ilk sürüldüğünde duruşu bu şekilde renk aynı ambalajdaki gibi.


Burada hafif dağıtılmış halini görüyorsunuz renk açılmış ve içindeki ışıltılar belli oluyor.Fotoğraf çekmek için allığı parmağım ile yedirdim fakat yüzüme fırça ile uyguluyorum ve fırça ile uygulanınca kesinlikle çok daha güzel bir sonuç alınıyor.



Cilde tamamen yedirilmiş hali bu şekilde.Çok hafif doğal bire renk.Kolumda ışıltılar çok hafif belli olmuş fakat yüzdeki hiç belli olmuyor.Işıltılar yüzünden beğenmeyenler olmuş fakat ben buradayım diye bağıran ışıltıları yok.


Allığın kalıcılığı gerçekten çok iyi.Ben çok beğendim.Henüz bi yerlerde bulabilme şansınız varken bakmanızı tavsiye ederim.Gratis ve Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz.10TL civarı bir fiyata satılıyor.

5 yorum:

  1. Bende gratiste değenip beğendim ama açılmamışı bulunmadığı için alamadım.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Ben simlerinden çekinip almadım açıkçası. Bir de allığım da çok var boşverdim Gratis'te buna baktıkça kaçıyorum :) Güle güle kullanın ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk baktığımda farketmemiştim bile gerçekten yüzde hiç belli olmuyor.Essence her koleksyonda allık çıkarıyor ve ben her gördüğümü alıyorum.Çok güzel süslüyolar almamak elde değil :)

      Sil
  3. Belki 3-4 kere elime alıp vazgeçip geri bıraktım bunu :) kullanamayacağım gibi geliyor hep sıvı olduğundan

    YanıtlaSil
  4. Benim yanaklarımda hiç belli değil canım yaa :/ :/ Bende mi var problem anlamayadımm.Ama normalde harika bir allık. :) Güle güle kullan canımmmm :)

    YanıtlaSil