Powered By Blogger

26 Nisan 2013 Cuma

Beauty Joint Alışverişim


Yasaktan beri yurtdışından kozmetik alışverişi yapmıyordum.Bloglarda görünce dayanamayıp şansımı denedim ve Beauty Joint'ten bu güzellikleri aldım.Siparişi 18 Nisan'da verdim bugün elime ulaştı.Çok kısa bir sürede sorunsuz gelmesine çok sevindim.Ürünleri fotoğraftaki gini baloncuklu naylon ile sarıp sarmalamışlardı.Hiçbiri hasar görmemiş.


İlk alışverişim olduğu için bir kaç ürün aliyim abartmiyim dedim ve bunları seçtim.Sitede bir çok markanın ürünleri çok uygun fiyatlara satılıyor.Karar vermek çok zor oldu.


NYX allık taupe rengi.Bunu uzun zamandır istiyordum ve 35TL vermeye pek niyetim yoktu.İlk sepete eklediğim bu oldu.Kontur yapmak için aldım.



Rengi gerçekten çok güzel.Kontur için ideal.


Bu alışverişi yapmama vesile olan ürün bu aydınlatıcı.Hangi blogta gördüm hatırlamıyorum görür görmez vuruldum.Aslın gül sevmem ama bu çok güzel bişey :)Aydınlatıcı sevdam da bitmk bilmiyor.


Sanırım 3 rengi verdı ben 01 numaralı amber nectarı seçtim.


Böyle rengarenk çok tatlı bişey.Aydınlatıcı olarak geçiyor ama benim gibi açık tenliler için allık oluyor kendisi.


NYX'in bu soft matte cream lerini çok merak ediyordum.Çok güzel renkleri vardı karar vermek zor oldu ama çok güzel bir seçim yapmışım.



 İsimlerini şehirlerden almış.Benim oldığım renk Milan.Istanbul renginde de gözüm var.Bir dahaki alışverişte sepetimde olucak :D


 Sonuç olarak ben bu alışverişten çok memnun kaldım.Kargu ücreti 12 USD civarı birşey tuttu.Ürün sayısı arttıkça kargo ücreti de artıyor malesef.Alışverişin en kötü yanı kargo ücreti.
Siteye bakmak isterseniz http://www.beautyjoint.com

14 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Alışverişine toplam ne ödedin?

    YanıtlaSil
  2. Güle Güle kullan benimde gözüm istanbul olanında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Umarım Istanbul a kavuşuruz :)

      Sil
  3. ayy ne güzel böyle alışveriş yazılarına bayılıyorum mutlu günlerde kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Alışveriş yazılarına ben de bayılıyorum.

      Sil
  4. milani ve nyx taupe bende de var, rujun da istanbul rengi var bende ama açık bir renk olduğundan dudak çizgilerine biraz fazla doluyor

    YanıtlaSil
  5. milani allık nasıl güzel bir seydır öyleee
    güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. gaza getirdin canım beni yaaa:))) bende tırsıyorum alışveriş yapmaya ama dediğin gibi denemekte fayda var. seçimlerin çok güzel olmuş güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben de bloglarda görüp gaza geldim :) Bu arada sitede kargo sigortası var 1 küsür dolar ben onu da aldım bir sorun çıkarsa para iadesi yapıyorlar.

      Sil
  7. Beauty jointten 19 Nisan'da benimde bir siparişim oldu umarım yarında alırım kargomu gümrüğe takılır diye endiseliydim bu yazı bana moral verdi :)) bizim PTT kargo ile geliyor dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence takılmaz içini rahat tut gelince haber ver :)
      Evet cnm PTT kargo ile geldi.

      Sil
    2. Mutlu haberi veriyorum Begümcüm...Bende nihayet kargoma kavuştum :))

      bu siteden cuma günleri sipariş vermemek gerek(saat farkıyla onlara göre perşembeydi halbuse) bilmiyorum farkettinmi, bizim siparişten sonra site yenilenmiş daha güzel olmuş mesela renk skalasına ulaşamıyordum, yeni ürünlerden gelmiş, çok strese girim dahada bişey almıycam diyordum, lafımı yedirdi bana...

      cicileri güle güle kullanalım...

      Sil
    3. Gözün aydın :D Güle güle kullan cnm.

      Sil