Powered By Blogger

13 Şubat 2013 Çarşamba

Son Zamanlarda Aldıklarım-Alışveriş Bilmem Kaç


Bu postta görüceklerinizi farklı zamanlarda aldım.İlk fotoğraftakiler Gratis'ten alınanlar.


Gratis'ten Essence'in indirimli ürünlerinden bir kaç tane aldım.Tekli farlarını hiç kullanmamıştım.Beğenenler olduğunu biliyorum.İndirimdeyken bulabildiğim iki rengini aldım.İkisi de benlik renkler.Numaraları 45 back to khaki ve diğeri numarası ve yazısı okunmayan bir renk.İkisini beraber kullandım.Smokey eyes 2'li farlarının kahverengi olan 02 punk vibe rengini aldım.Son bir taneyi kaptım.Zaten benim tercihim kahverengi olandı.Long lasting göz kalemlerinden 02 hot chocolate rengini aldım fakat asansörü bozuk çıktı.Nasıl kullanıcam bilmiyorum.Fikri olan söylesin.Kajal pencil serisinden de 22 taupe me ve 15 behind the scenes renklerini aldım.Kalemler indirimde dğildi.
Meybelline'in yeni çıkan rocket volume maskarısı 15TL'ydi.Ben ambalajının renklerine vurgunum.Henüz denemedim ama sadece ambalajı yeter :)


Sevgililer günü vesilesiyle Diadermine ürünlerinde %50 indirim vardı.Ne zamandır merak ettiğim lift+concealer aydınlatıcı kapatıcısını aldım.Henüz denemedim meraktayım.Şimdi kutusundan çıkardım ve ambalajını gayet beğendim.Bakalım içindeki nasıl.
Yine Diadermine'in high tolarence hassas ciltler için makyaj temizleyici jelini aldım.Böyle bir üründen haberim bile yoktu.Paraben,slikon ve parfüm içermiyormuş.Dün akşam hemen denedim.Gerçekten kokusu yok.Jel yapılı bir ürün.Biraz daha kullanınca postunu yazacağım.


Aşağıdakileri Carrefour'dan aldım.Dün cilt bakım ürünlerinde %50 indirim vardı.Duyunca iş çıkışı koştum gittim.


Clear&Clean'in bu yüz temizleme ürünlerini seviyorum.Bu ikisini daha önce denememiştim sanırım.Ben bolca tükettiğim için indirimde görünce aldım.


Nivea'nın express hydration vücut losyonunu çalışanın tavsiyesi ile aldım.Nivea'nın başka vücut nemlendiricilerini kullanmıştım ve memnun kalmıştım.Rexona deodorant da indirimdeydi.Her zaman lazım diye aldım.Yine Nivea makyaj temizleme mendili.Stoğumda 3 tane oldu.Henüz kullanmaya sıra gelmedi.Vaseline cocoaglow vücut kremi çok beğeniliyor diye denemek istedim.Küçük kavanozunu aldım.Şimdi denemek için elime sürdüm.Kokusu güzel,nemlendirmesi ve yapısı da güzel gibi.İlk izlenim iyi.


Son zamanlarda aldıklarım bu şekilde.

10 yorum:

  1. hepsi çok güzeller
    güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  2. aldıklarını güle güle kullan canım. daidermine nin kapatıcısını merak ettim. yorumlarını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yakın zamanda yazıcam cnm.Kullanmaya başladım.

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan hepsini canım :-) Smokey eyes 2 li paletinden bende aldım.Aldığım günden beri elimden düşürmedm umarım sende çok seviceksinnn :-D Stokladigin niveayın makyaj temizlici mendillerini çok merak ettim bak bir dahadaki bende hemen alayımm :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben henüz kullanmadım ama yakın zamanda kullanıcam.Renkler koyu diye korkuttu beni biraz :)

      Sil
  4. aldıkların hayırlı olsun :) Diaderminenin lift active göz altı kapatıcısının fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'te yarı fiyatına inmişti.14,50'ye aldım.

      Sil
  5. Diadermine kapatıcının ambalajını gördüğümde içinden çok kaliteli, harika bir ürün çıkacağını düşünmüştüm ama hayatımda kullandığım en kötü kapatıcı diyebilirim. Altına göz kremi sürsem de dağıtamadım, yama yama oldu :( Bir kaç yorumda beğenildiğini okudum, benimki mi bozuktu bilmiyorum. Umarım siz memnun kalırsınız, yorumlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2 gündür kullanıyorum.Pek memnun kalmadım ama çok kötü değil sanki.Biraz daha kullandıktan sonra daha ayrıntılı yorum yapıcam.

      Sil