Powered By Blogger

16 Şubat 2013 Cumartesi

Cumartesi Watsons Alışverişi


Watson'sta renkli kozmetik ürünlerinde 1 alana 2.si %50 kampanyası var.Yararlanmak isteyenler bu haftasonu bir baksın.Aldığınız her 2 ürünün de aynı marka olması gerekiyor.Onu da belirtiyim.
Ben bir kaç bişey aldım.

Kuru şampuan denemek istiyordum.Hafta içi duş almaya üşendiğimde 1 gün idare edebilir umarım beni.İndirimde 6TL'ye aldım.Farklı renkte ambalajlarda farklı kokulara sahip olanlar vardı.Ben kokusuna bakmadan aldım.Fresh olacağını düşündüğüm için mavi ambalajlıyı aldım :D

Watsons'a NYC marka kalemler ve ojeler gelmiş.Bir tane kalem alıp denemek istedim.Oje de alıcaktım kaçmıyor ya diye düşünüp daha sonraya erteledim.


Sally Hansen ojelerde 2.%40 indirimliydi.470 bubblegum pink rengini istiyordum yanına bir de 160 cherry red2i aldım.


Rimmel London'ın farlarını hiç denememiştim.Tekli farkardan bernim renklerde 160 punchy taupe'u tercih ettim.Tekli farlar 11,90TL.



Bu gördüğünüz şirin şey de 050 live pink mini minnacık bir allık.Rengine bayıldım.Makyaj çantasında taşımak için ideal.Minik allıklar 10TL indirim ile 5TL'ye geldi.



Maybelline'in farlarını da hiç denememiştim.Üstteki 021 sparkling gold,alttaki 720 iced fudged.Tekli allıklar 10 TL.İkincisi 5TL'ye geldi.


Farların swatchları bu şekilde.Maybeline'ler  daha pigmentli ve daha ışıltılı.


NYC 001 black khol ink çok siyah değil fakat yumuşak,sürümü kolay bir kalem.Gözde nasıl olucak ve kalıcılığı nasıl görücez.Kalemi 3.90TL'ye aldım.Fiyatı gayet uygun.


Tatlış allığın rengi de bu şekilde.Ben çok bğendim.Yanakta çok dağal ve sağlıklı durucağını düşünüyorum.



Çok güzel bir indirim değil.Fakat hiç yoktan iyidir.İhtiyacınız olan,denemek istediğiniz birşeyler varsa bakabilirsiniz.Sanırım haftasonu geçerli olan bir indirim.Bir de indirim yapmışlar fakat bazı ürünlerin fiyatlarını biraz arttırmışlar gibi geldi.Bourjois ürünler acayip pahalıydı.Onun için almadım.Rimmel London ojelerdeki indirim de devam ediyor.

14 yorum:

  1. Allığın rengi ne ciciymiş :) Maybelline tekli far Iced fudge bende var,çok severim rengini,güzel seçim ;) Az tozutma yapıyor sürerken ama renk için katlanılır bence . Güle güle kullan hepsini de !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin vyoutube videonda görmüştüm almamda onun da etkisi var :)Bu allıkları ilk defa gördüm başka renkleri de vardı ama son kalnı aldım.Diğer renklerin hiçbiri kalmamıştı.

      Sil
  2. İndirim tanesi %25 oluyor çok saçma 2.ürüne %50 demeleri. Bu yüzden asla alışveriş yapmıyorum bu tür indirimlerde. Kadınlar günü ve anneler gününde olacak %50 indirimi beklemedeyim :)
    Allığın rengi çok güzeel bu arada.
    Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evet bence de iyi bir indirim değil ama almaya bahane oldu işte :)

      Sil
  3. Gule gule kullan. Allik cok sekeermis :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi harika ama ben maybelline far a bayıldım. Shiny fArlar benim de çok hoşuma gidiyor. Aslında indirim cazip gibi geldi bana. Bu indirim devam ederse bende hafta içi bir gün gitsem iyi olacak Watsons a..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafta içi devam ediyor mu bilmiyorum.Alışveriş yapmak istiyorsan elini çabuk tut :)

      Sil
  5. Hayırlı olsun cicilerin :) Bu Sally Hansen ojeler çok büyük değil mi ya? Ben minicik şeyleri bile bitiremiyorum çok fazla oje kullanmama rağğmen :) Sally Hansen henüz kullanmadım ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük sayılır.Ben de bitiremiyorum zaten yarıyı geçtikten sonra kurumaya başlıyorlar.

      Sil
  6. güle güle kullan canım..ben de markafoniden yaptığım alışverişte almıştım Sally Hansen 160 Cherry Red olanını..çok güzel bir oje serisi..rahat sürülüp kolayca temizleniyor..farların ve allığın rengi de çok hoş görünüyor..öpüyorumm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bir sürü ojem var dayanamadım aldım yine :) öpüldün serpilcim.

      Sil
  7. Pembe olan aklımda benimde.Pamuk şekeri gibi güle güle kullan.

    YanıtlaSil