Powered By Blogger

23 Şubat 2013 Cumartesi

Boyner H2O+ Alışverişi

Bugün L'Arc-En-Ciel'in bu postunda tanıttığı toniği görünce tam benlik diyip dayanamadım koştum Boyner'e gittim.%50 indirim de olunca bir sürü şey aldım.Çalışanın söylediğine göre H2O+ ürünlerinin ambalajları değişeceği için %50 indirim yapmışlar.Bence çok karlı bir alışveriş oldu.



Aşağıdakiler sırası ile Sea Clear 10 Minute Mattifying Mud Mask(10 dakikada matlaştırıcı kil maskesi),Sea Clear Mattifying Toner(matlaştırıcı tonlik),Dual Action Eye Makeup Remover Oil Free( Yğsız çift fazlı göz makyajı temizleyicisi),Hand and Cuticle Scrub (el ve tırnak eti peelingi).
Tonik blogda gördüğüm tonik oluyor.Göz makyajı temizleyicisi istiyordum.Biraz pahalıydı fakat kaliteli bir ürün olduğu için almak istedim.Hiç maskem yoktu.Matlaştıcı kil maskesi görünce alıverdim.El maskesinin de fiyatı çok uygundu ve çok büyük bir ürün.


Sonra buz güzel çantaları gördüm.Bunlar da indirimdeydi.


Çantanın içinde tam boy bir yağsız nemlendirici,yağsız temizleme suyu,küçük bir göz kremi,tam boy yağsız nemlendirici serum ve küçük (küçük dediğim 50ml) bir nemlendirici sprey bulunuyor.
Benim ilgimi çeken ürünlerin hepsinin yağsız olması.Set halinde bu güzel çanta ile birlikte çok karlı bir alışveş oldu.


Son olarak 3'lü el ve tırnak kremlerinden aldım.Bir tanesini denedim ve bayıldım.


Bu minikleri de adını sormadığım çalışan hatun verdi.Kendisine teşekkür ederim.Bir el kremi,bir yüz scrubı  ve 2 tane set içinde bulunan temizleme suyunun testerları.


Eğer birşeyler almak istiyorsanız Boyner mağazalarına göz atın derim.Ürünlerin hepsinden menun kalağım gibi hissediyorum :) Belki mavi renk sevdamdan olabilir.Ben ambalajlarını da bayıldım :D

7 yorum:

  1. bende bugun bb krem alcam ama marka henuz belırlıyemedım herkes farklı marka öneriyo bakıcaz artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansu ben sadece drugstore markaların bb kremlerini kullandım.Cilt tipini bilmiyorum ama Watsons'taki pure beauty markasının pembe olanını tavsiye ederim.

      Sil
  2. Aaa, çantayı hiç görmemiştim ben, ne kadar güzelmiş! Hepsini güle güle kullan; umarım sen de benim kadar memnun kalırsın :)

    Bu arada, eğer esmer, çok belirgin kaşları olan bir bayansa, adı Demet :)

    Sevgiler!!! Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Nautilus Boyner'den aldım.Çanta çok güzel ve çok ekonomik oldu.Bazılarını kullanmaya başladım.Şimdilik memnunum.

      Sil
    2. Evet, komik olsaydım ben... hayır bir de diyorum ki "Begümmy İstanbul'da sanıyordum ben, meğer Ankara'daymış" :))

      Tamam, Demet değil o zaman :)) Çantadaki serumdan çoooook memnunum ben özellikle. Güle güle kullan :)

      Sil
    3. Teşekkür ederim.Ben de İstanbuldayım :) Serumu kullanmaya başladım.Nemlendirmesi çok güzel fakat sabak/akşam sürmek fazla geldi.

      Sil
    4. :)

      Ben yalnızca sabahları kullanıyorum, sabah-akşam fazla geleiblir eğer cildin çok kuru değilse, haklısın :)

      Sil