Powered By Blogger

24 Aralık 2012 Pazartesi

The Balm Fırçalar


The Balm'ın yeni çıkan fırça serisini ilk gördüğümde benim olmalılar dedim.Bu ayki %30 indirime fırçalar da dahilmiş.Ben de bu ikisini aldım.Fırçaların tasarımlarına bayıldım.Çok eğlenceliler.



İlki Blend a Hand fondöten fırçası.Aslında fondöten uygulamak için birz küçük ama bence işini gayet güzel yapıyor.Fotoğrafta gördüğünüz kullanılmış kirli hali.Sık kıllı bir fırça.Kılları orta uzunlukta ve uca doğru sivriliyor.Bu sayade burun kenarı gibi dar alanlara uygulama yapmayı kolaylaştırıyor.Ayrıca göz altına kapatıcı uygulamak için da ideal.Ben şeklini de çok sevdim.




Diğeri ise Give Crease a Chance isimli ikili far fırçası.Bu fırçaya da bayıldım.Bir tarafı kısa ve geniş kıllardan oluşuyor.Bununla tüm göz kapağıma far uyguluyorum.Diğer tarafı ise Daha uzun ve uca doğru incelen kıllardan oluşuyor.Bununla da crease bölgesine gölge yapıyorum ve karıştırıyorum.Karıştırma fırçası benim elimdeki diğer karıştırma fırçalarından daha ince ve daha küçük.Bunun için sevindim.Kılları çok yumuşak.Kesinlikle dökülme yapmıyor.İkili olması da çok pratik.Seyehatlerde veya gün içinde makyaj tazelemek için ideal.Tek fırça ile hem göz kapağınıza far uyguluyor hem de gölge yapıp karıştırıyorsunuz.Daha ne olsun.

The Balm'ın daha önceki fırçalarından mini kabuki ve far fırçası var bende.Onlardan pek mennun değildim.Fakat bu seri gerçekten çok başarılı olmuş.
Ben fırçaların tanesini 15TL gibi bir fiyata aldım ve bu fiyata alınabilecek en iyi fırçalardan.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

4 yorum:

  1. Blend a Hand fırçasını kontor fırçası sanmıştım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadan önce açık olanını incelememiştim.Yazısını da okumamışım.Açıkçası ben de öyle sanmıştım ama fondöten fırçası olduğu için mutluyum :D

      Sil
  2. Blend a hand i ben de merak ediyorum bayağı. Sanırım iş dönüşü dayanamayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. The Balm ın ferçalarını hep merak etmişimdir :) sanırım bende alıp deneyeceğim.

    http://makyajmanya.blogspot.com/

    YanıtlaSil