Powered By Blogger

24 Aralık 2012 Pazartesi

Alışveriş-Inglot-Gratis-Watsons



Bu ay iyice coştum.İndirim kampanya falan derken yine alışveriş yaptım.İnglot Türkiye pazarından çekiliyor dediler dayanamadım gittim yine bişeyler aldım.Gratis Watsons gezdikçe bişeyler görüp aldım.


The Balm'ın yeni çıkan fırçalarını ilk gördüğümde vurulmuştum%30 indirimden 2 tane fırça aldım.Tanesi 15TL civarında bişeydi.İnglot'tan açılı eyeliner fırçası aldım.Elimde sadece Ecootolls'un eyeliner fırçası vardı.Daha kaliteli birşey denemek istiyordum zaten.



 Fondöten manyağı olarak dayanamadım bir tane de fondöten aldım.Evde Stilla'nın 3 tane refil farı vardı onları da koymak için bir tane palet eliyim dedim.6'li kare palet alıcaktım kalmamıştı 10'lu aldım.İçine de 4 far ,1ruj bir de allık aldım.Bir naede de göz makyajı temizleyicisi alıverdim.


Pure Beauty'nin ilk çıkan BB kreminden gayet menunum.yeni çıkanını da denemek istedim.Bir yetmedi 2.'ye %50 indirimden yararlanıp aynısından 2 tane aldım.
Rimmel London'ın yeni çıkan Kate Moss serisinden yine 2.'ye %50 indirim kampanyasından 2 tane aldım.Bu seri mat rujlardan oluşuyor.Renkler şahane insanın hepsini alası geliyor.The Balm'dan bir tane tekli far aldım aldım.Aklımda bir rengi daha var her an alabilirim.Son olarak benim Kadıköy'deki ucuz kozmetikçiden New Well marka allık aldım.Renki ışıltılı bir şeftali rengi.Sanırım Bilgen'in videosunda görmüştüm bu markayı.

Uzun süre birşey almayacağım diyeceğim inandırıcı olmayacak.Gratis %50 indirim yaparsa dayanamam.
Bu arada işlerim çok yoğun post yazmaya hiç vakit bulamıyorum.Bunları da son 1-2 haftada aldım.Anca yazabildim.Ürün yorumu da yapıcam umarım.

2 yorum:

  1. kate rujlar ne kadara geldi ikisi birden? bu arada aldıklarına bayıldım son zamanlarda istediğim şeyler hepsi, gratis bugünden itibaren indirime giriyomuş bi bakıcam artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde rujların tanesi 12.90TL 2.'si %50 indirimli.Toplamda 2 ruj 20TL civarına geliyor.Bu rujlar için gayet iyi bir rakam bence.

      Sil