Powered By Blogger

15 Ekim 2012 Pazartesi

MAC Alışverişi




Geçen haftalarda Limango'da Mac kampanyası olduğunu söylemiştim.Bunların hepsini ordan almadım.Kampanyada az sayıda ürün vardı zaten.Fiyatlar da çok uygun değildi.Ordan uzun zamandır almayı düşündüğüm Russian Red ruju ve Fix Plus'ı aldım.Sonra Mac mağazasına gittim.Marliyn Monroe koleksyonundan kırmızı tonlarda ruj almamak olmazdı.Bir de çok memnun olduğum paint potlardan bir tane daha almak istiyordum onu aldım.


Fix Plus'ı bir kaç kere kullandım.Henüz memnum olup olmadığıma karar veremedim.






Koleksyondan aldığım ruj Depply Adored.Bordoya yakın koyu bir kırmızı.Ben renge bayıldım.Bu sezon bordolar çok moda zaten.Henüz denemedim.


Üstteki de Russian Red.3-4 kere sürdüm.Kesinlikle bu kadar konuşmaya değermiş :D




Paint pot olarak da yine günlük kullanabileceğim açık renk hafif ışıltılı bir renk istiyordum.Çalışan arkadaşın tavsiyesi ile bunu aldım.Şampanya rengi ışıltılı bir renk.Rengi en üstte görüyorsunuz.Çok beğenmedi sanki.Göz kapağımda eşit dağılmıyormuş gibi geldi.Bakalım kullandıkça severim belki.


3 yorum:

  1. bu fix plusı ben de almak istiyorum yorumunu yaz mutlaka ..

    YanıtlaSil
  2. limango'nun mac kampanyası için sabahın köründe kalkıp girdim siteye, ancak tam bir hayal kırıklığıydı. doğru düzgün bir şey yoktu ve dediğin gibi, fiyatlar da uygun değildi. ben de kahverengi göz kalemi aldım sadece. kampanyada o kadar az ürünü görünce, acaba çakma mı bu ürünler diye de düşünmedim değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesadüf gördüm.İstediğim ruju görünce aliyim dedim.Tek başına almak olmaz diye yanına fix plusı da ekledim :D Fix plus mağazada 70 küsür sanırım ben 50 küsüre aldım.

      Sil