Powered By Blogger

22 Ekim 2012 Pazartesi

Karışık Alışveriş(Sephora,Watsons,Gratis)





Yazım yazıcam bir türlü yazamadım.Bu görükleriniz yaklaşık bir ay içinde alınanlar.Fotoğraflayamadım başka ürünler de var aslında.Hepsi bi yerlere dağıldığı için toparlayamadım.Bol fotoğraflı bir post olucak.

Önce Benefit güzellikleri ile başlayalım.Yaş 30'u geçince güzel bir göz kremi almam gerektiğini düşündüm.Göz kremi arayışlarındayken Benefit'in bu setini gördüm Facebook'ta.Hemen Sephora'ya koştum.Set içinde göz kremi tam boy,karma ciltler için tam boy nemlendiri,Porefessional deneme boy ve kuru ciltler için nemlendirici deneme boy bulunuyor.Fiyatı 110TL civarı.Çantası da şahane :D






Sephora'ya gitmişken bakınırken geçen alışverişimde aklımın kaldığı sonra da bulamadığım bu seti gördüm.Son bir tane kalmıştı.Onu da almadan duramadım iyiki de almışım.Bu set deneme boy ürünlerden oluşuyor.Benefit'in allıklarına bayılıyorum.Fakat fiyatları çok pahalı.Allıklar gramaj olaarak fazla fakat bizim gibi kozmetik delileri için ömür boyu bitiremeyeceği bir ürün.Onun için deneme boy ürünlerden oluşan bu setler çok kullnışlı bence.







Bu fotoğrafta set içindeki ürünler ve gramajları var.


Bunlar da Gratis,Watsons,Migros ve Kadıköy'de bi kozmetikçiden topladıklarım.



Nivea ve Garnier BB kremler,Essence ojeler,Gratis ve Watsons'ın fondeten süngerleri,Golden Lady rujlar,vazgeçilmezim olan Nelly sıvı saç kremi,fırçalar,cam törpü,The Balm mineral göz farı,L'oreal Rauge Caresse Gloss,L'oreal Super Liner.

Ürünlerin ayrı ayrı tanıtımını yapıcam.Hatta ilk önce Garnier'in karma ve yağlı ciltler için olan yeni ürünü BB kremini yazmayı düşünüyorum.Sizin merak ettiğiniz varsa öncelik verebilirim.

6 yorum:

  1. Hepsi şahane! Özellikle o mavi çanta ne harika. güle güle sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm.bol bol sürüştüriyim de bitsinler :D ürün bitirince seviniyoruz.normal insan üzülür :D

      Sil
  2. şu nivea bb krem ve gratis fondöten süngeri sanırım onları merak ettim.. güle güle kullan hepsini de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Beauty blender'a çok alıştım.Artık elimle fondeten süremiyorum.Sürsem bile beğenmiyorum.Ucuz bir alternatif olsun diye denemek istedim.Yazıları gelicek umarım vakit bulabilirsem :)

      Sil
  3. Harika şeyler almışsın,hele benefit setleri:)güle güle kullan:)

    YanıtlaSil