Powered By Blogger

10 Ekim 2012 Çarşamba

Artık Benim de Var Urban Decay Naked Palette




Bu güzellik benim oldu.Erkek arkadaşım istediğimi biliyordu bulmuş almış.Çok sevindim :D Az kalsın Sephora'dan Naked 2'yi alıcaktım.Tam zamanında verdi bana.Gerçi onda da hala gözüm var.Bizim gözümüz doymuyor biliyorsunuz :D
Amabalaj gerçekten çok şık.Fotoğrafları yine akşam çektim ama fena gözükmüyorlar.Renkleri isimleri ile yakından çektim.Bütün paleti swatch yapmadım zaten her yerde var.Bir kaç rengi pigmentesyon için fikir olması açısından swatch yaptım.







Renkler şahane,pigmentasyon super.Henüz kullanmadım.Şöyle rahat vakit olduğunda güzel bir makyaj yapmak istiyorum.

Bu da meşhur primer.O da henüz denenmedi.Baya küçük ne kadar idare eder bilmiyorum.Palette bir de far fırçası var.Onu yakından çekmemişim.Kullanılabilir bir fırça.


Yazıcağım bir alışveriş postum var.Fotoğrafları çekebilirsem en yakın zamanda gelicek.

6 yorum:

  1. Merhaba ben bol bol naked kullandiktan sonra naked2 yi aldim favorim hala naked ama 2.sinin ambalaji daha guzel naked in kadifemsi kutusu daha cabuk yipraniyor. Ama tabi dayanamiyorsaniz naked 2 yi de ilerde alin derim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda almam heralde.Hakkımı başka paletlerde kullanırım :D

      Sil
  2. Mukemmel bir palet nerden bulmus almis bunu arkadasin gule gule kullan..

    YanıtlaSil
  3. Valla erkek arkadaşa selam eder, " Norway ten points " derim :)) Makyaj malzemesi olarak far paleti en az bütçe ayıracağım departman olduğundan bu paraları vermeyeceğimi ama bu kült paletin kadife kutusuna bayıldığımı önemle belirtirim..Hediye olursa yok demem o ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha ben de eskiden far için aynı şeyi düşünüyodum.hatta doğru düzgün farım yoktu.Sürmüyodum da.ama artık değişti :)

      Sil