Powered By Blogger

17 Mayıs 2015 Pazar

Cumartesi Alışverişi

Dün çok güzel alışverişler yaptım.İlk olarak Essence'in I Love Nude farlarının Migros'a geldiğini duyunca iş çıkışı Migros'a gittim.Migros alışverişimin videosunu buradan izleyebilirsiniz.


Farların üç rengini aldım.Cream brulee,my favorite tauping ve cake pop.





Pigmentasyonları fena değil.Dün 2 rengini kullandım ve çıkan sonucu beğendim.Bu arada ben bazsız far kullanmıyorum.Bunu belirtmem lazım.Biraz daha kullanıp bu farlar ile ilgili daha detaylı bilgi vereceğim.


Burada bazsız tek sürüşteki renkleri görüyorsunuz.Farların fiyatı 9,25TL.Migros'ta 40TL'lik kozmetik alışverişine 10TL money hediyesi var.Bilginize.


Kadıköy'de benim her zaman alışveriş yaptığım kozmetik deposundan aldıklarım.


Pastel'ınNude far paletini gördüğümden beri aklım kalmıştı.Dün benim kozmetikçide testerını görünce bayıldım ve hiç düşünmeden aldım.Note'un bu ojesini görünce tam yazlık dedim.Bir de emily'nin 202 numaralı dudak kalemini aldım.


 Mat ve ışıltılı 8 renkten oluşuyor.Gözümde henüz denemedim ama renklere bayıldım.Yapıları da güzel gibi.Kullanınca bu paletin de yazısı gelecek.






Tatile giderken yanımda bu paleti götürebilirim.
Sizin bu ürünlerden kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.

8 yorum:

  1. Creme brulee tam aydinlatici rengo gbi . O halde almaliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ten rengime göre birazcık koyu kaçıyor aydınlatıcı için.Ben tüm göz kapağıma baz renk olarak kullandım.Baz ile gayet güzel oldu.

      Sil
  2. essence nin o farlarını bende çok sevdim.

    YanıtlaSil
  3. pastel paleti ben de Kadıköy'den aldım sıla kozmetikden :-)) essence farlara ise bayıldım migros'a geldiklerini bilmiyordum bakacağım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eski salı pazarının sokağındaki kozmetik deposundan aldım.Hep oradan alışveriş yapıyorum.Güle güle kullanalım.Renkler gerçekten şahane.Essence farlar 10 numara olmasa da günlük kullanım için yeterli bence.

      Sil
    2. Evet Sıla Kozmetik orası :-)))

      Sil
  4. Güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil