Powered By Blogger

13 Ocak 2015 Salı

Tekrar AlınMAyacaklar

Bu aralar kullanndığım ve memnun kalmadığım cilt bakım ürünlerden bahsetmek istedim.Bu serinin devamını getirmek isterim ama getirebilirmiyim bilmiyorum.


İlk olarak şu an bitmek üzere olan Neutrogena'nın son serisi misket limonlu visibly clera yüz temizleme jelini bitsede kurtulsam diye kullanıyorum.Bu seri misket limonlu olduğu için turunçgil sevenlerin çok ilgisini çekti.Ben bu grupta değilim fakat denemesem olmaz ya aldım tabiki.Öncelikle kokusu turunçgil kokusu değil.Daha yumuşak tatlı bir kokusu var.Kokusunu sevdim.Fakat yapısı çok sıvı.Elimden kayıp gidiyor.Tekrar almama nedenim akışkan yapısı.Onun dışında temizlemesi sıradan bir temizleme jeli kadar.


Yine merakıma yenik düşerek Gratis'ten aldığım Himalaya Herbals neem özlü tonik.Yanlış bilmiyorsam doğal bir ürün olarak lanse ediliyor.Fakat o koku nedir öyle.Acayip ağır bir kokusu var ve bu kokunun doğal olduğunu sanmıyorum.Ayrıca yüzümü yakıyor.Gönlüme göre alkolsüz bir tonik bulamadım gitti.Ben sadece akşamları kullandığım için bitmek bilmiyor.İşin kötü yanı bu serinin yüz temizleme köğünü de aldım.Umarım onun kokusu da buna benzemiyordur :)


Gelelim hakkında çok konuşulan kiminin çok beğendiği kiminin benim gibi beğenmediği Garnier kusursaz makyaj temizleme suyuna.Ambalaj olarak Bioderma Sensibio H2O'ya çok benzetmişler.İşlev olarak da aynı.Hassas ciltler için göz ve yüz temizleme suyu.Fakat ben bunu gözüme sürmüyorum.Makyajımın kabasını silip (göz hariç) sonra yüzümü yıkıyorum.Evet arada ciddi bir fiyat farkı var ama ben Bioderma ile devam edeceğim.Bioderma kadar iyi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.


Son olarak herkesin bayıla bayıla kullandığı Yves Rocher göz makyaj temizleyecisinden bahsedeceğim.Benim sorunum çift fazlı,yağlı falan olması değil.Göz makyajını hiç temizlememesi.Herkes neden bu kadar beğeniyor anlamadım.Üründen pamuğa bolca döküp gözümde bekleterek siliyorum pamuğa makyaj artıkları geliyor fakat yüzümü yıkayınca görüyorum ki göz makyajımın anca yarısını temizlemiş,geriye kalan yarısı göz altlarımda.Bioderma bundan 10 kat iyi temizlemiyor.


Benim tavsiye etmediğim ve bir daha almayı düşünmediğim ürünler şimdilik bu kadar.Siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

9 yorum:

  1. Garnier'den 2 şişe bitirdim ve memnunum. Bioderma kullanıyorum şu an ama tekrar Garnier de alabilirim. Yves Rocher temizleyiciden ben de memnun kalmadım. Maskarayı göz etrafıma bulaştırıyor. Önce maskarayı suyla iyice dağıtıp öyle bu temizleyiciyi kullanıyorum, sonuç daha iyi. Umarım daha fazla beğenmediğin ürün olmaz ama olursa yaz bence, bunlar da çok faydalı bilgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'in seveni çok biliyorum.Bioderma cildimde hiç kalıntı bırakmıyor ama Garnier bırakıyor.Önce suyla temizlemekle uğraşmam.Ben gözümü temizleyici ile silip yüzümü yıkıyorum.Kalan artıkları Bioderme ile temizliyorum.Devamını getirmeye çalışacağım :)

      Sil
  2. Begümcüğüm ben de Garnier'dan memnunum ama benim kullanım amacım cok basit. Cift fazlı temizlyici ile temizledigim gözlerimin ustunden gecmek veya hic makyaj yapmadıgım zamanlarda dahi kaş maskarası kullandıgım icin onu temizlemek icin kullanıyorum. Yves Rocher'den ben de memnun kalmamıstım. Garnier'in cift fazlı olanı cok daha basarılı bence.Alkolsuz tonik Garnier'in rahatlatıcı bakım serisinden onerebilirim. Alkol , parfum ve renklendirici içermiyor. Haff hos br kokusu var. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'in göz makyaj temizleyicilerini ben de seviyorum.Kaç tane bitirdim bilmiyorum.Stoğumda da var.Garnier tonik tavsiyesi için teşekkürler deneyeceğim :)

      Sil
  3. Yves Rocher göz makyajını oldukça hafif yaptığım zaman başarılı oluyor. Ne olursa olsun Bioderma'yı tek geçerim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben günlük makyajımda eyeliner kullanmıyorum ve koyu renk far kullanmıyorum.Kahverengi göz kalemi ve maskarayı temizlemiyor.Ben bunu kullanıp bitiririm bir daha almam.Zaten bol bol kullandığım için çabuk bitecek :)

      Sil
  4. Çok şaşırdım bu postu okuyunca. Bence Bioderma ve garnier arasında hiç fark yok. Ama içine sinmediyse tabii yapacak birşey yok.

    Yves rocher i kullanmadan önce pamuğu ıslatıp, bir güzel sık, ondan sonra ürünü dök ve gözünün üstünde beklet bakalım. Bu yöntemi uygulayıp bana haber verirsen çok sevinirim. Ben hep bu şekilde kullanıyorum.

    Neutrogena ve himalaya yı ben kullanmadım. ama nefret ettiğin bir ürünü fırça temizliğinde kullanabilirsin. Böylece kokusu ve yapısı seni rahatsız etmeden bitirmiş olursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier cildimde kalıntı bırakıyor.Yada ben öyle hissediyorum.Yves Rocher'i söylediğin gibi deneyeceğim.Neutrogena yı bitirdim :) Beğenmediğim temizleme ürünlerini ben de fırça yıkamak için kullanıyorum :) Himalaya yı inatla kullanıyorum.Çok sıkılırsam onu da fırça için kullanabilirim.

      Sil
  5. Yves Rocher'yi ben de hiç beğenmemiştim... Hislerimiz aynı :)

    YanıtlaSil