Powered By Blogger

11 Ocak 2015 Pazar

Sephora Kış İndirimi Alışverişim

Sephora'da kış indirimi bugün başladı.11-25 Ocak tarihleri arasında devam edecek indimde istediğiniz ürünleri almak istiyorsanız acele edin.Ben bu sabah Palaadium Sephora mağazasına gittim.İlk gidenlerden olduğum için indirimdeki bütün ürünler vardı.Merak edenler için Sephora markalı seçili ruj,göz kalemi,dudak kalemi,fondöten,far,lip gloss,eski seri fırçalar,bronzer,cilt ve vücut bakım ürünleri ile Benefit markalı 2-3 set indirimde.



Opi ve nail inc.markalı seçili ojelerde de indirim var.


Aldığım cilt ve vücut bakım ürünleri aşağıda.Alışverişim ağırlıklı olarak bu gruptan oldu.


Must haves cilt bakım seti %50 indirimler 25TL'ye geldi.İçinde daha önce de kullandığım yüz temizleme köpüğü,göz roll-on ve nemlendirici bulunuyor.


Çantalı duj jeli ve vücut losyonu seti de 25TL'ye geldi.Bu set sanırım bir koleksyone aitti.


Şu an mini boyunu kullandığım head to toe hydrator un kocamanını 20TL'ye görünce aldım.Bu ürün adında da anlaşılacağı için cilt,saç,yüz her yerde kullanılabilen ilginç bir ürün.Erbarian cool balm ı da denemek istedim.


Yine cilt bakım ürünü olarak nemlendirici yüz spreyi,spf 15 nemlendirici losyon ve cc eye cream i aldım.Bu soğuklarda benim yağlı cildimde bile kuruma oluyor.Bu spreyi gürünce hemen atladım.Eve gelince denedim kokusu çok güzel.


Sephora fırça serisini yeniledi.Eski serdideki fırçalar indirimde.Elimde Sephora markalı 3-4 tane fırça ve hepsinden memnunum.Zaten indirimsiz fiyatları oldukça pahalı.İndirimde görünce bol bol aldım :)


Son olarak renkli kozmetik ürünleri.Bir tane far,2 ruj,yine koleksyon ürünü olan koccaman bronzer.2 göz bir minik dudak kalemi ve Benefit'in perk up artist kapatıcı paletini aldım.


İlginizi çeken veya ihtiyacınız olan ürünler varsa mağazalara bir göz atın.Mağazalarda farklı ürünler olabiliyor.Her mağazada stoğundaki ürünleri indirime koyuyor.Frklı ürünler de bulabilirsiniz.

12 yorum:

  1. Ayyyy güle güle kullan :* :)) Bende sabahtan gittim Palladium'daki Sephora'ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) belki karşılaşmışızdır.

      Sil
  2. Aldıklarını güzel günlerde kullan bende bugün Sephora'ya gittim ama aklımı çelen birşey olmayınca birşey almadan çıktım şahane oldu.:))

    YanıtlaSil
  3. yarın sephoraya gitmeyi planlıyordum bu yazı harika oldu benim icin önceden kafamda tasarlayacagım neler alacagımı cok tesekkurler :) hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ecem.Umarım istediklerini bulursun.

      Sil
  4. Güle güle kullan Begümcüğüm:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel aldıklarının güle güle kullan :) Fırçaların fiyatlarını merak ettim özellikle son 3 fırça ne zamandır ihtiyaç indirimde denk gelirse cidden süper olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Mineral pudra fırçası 25 tl göz fırçaları 15tl canım.

      Sil
  6. Merhaba çok güzel şeyler almışsın, güle güle kullan tatlım.
    Takipteyim, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba çok güzel şeyler almışsın, güle güle kullan tatlım.
    Takipteyim, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil