Powered By Blogger

5 Ocak 2015 Pazartesi

L'oreal Color Riche L'Ombre Pure Mono Farlar


Yılbaşı indirimlerinde görüp aşık olduğum.Çok farım var diye almadığım.İndirimlerin son günü dayanamayıp koşa koşa almaya gittiğim.2-3 Gratis,Watsons gezip istediğim renkleri bulamayıp Watsons'ta bulunca iki rengine yapıştığım.Aldığımdan beri her gün kullandığım farlardan bahsedeceğim.Color Riche L'ombre sersi vardı fakat matte ve nude serisindeki renkler sanırım yeni gelmiş.Bu seri sıkıştırılmış pigment gibi birşey.Acayip kremsiler.Toz ile krem far arası gibi.Anlatmaya kelimeler yetmiyor :) 


Benim seçtiğim renkler nude serisin 200 numarası ve matte serisinin 106 numarası.Ben isimlerini ambalajda göremedim fakat bu farların isimleri varmış.Renkler mükemmel,yapıları mükemmel.Sürümleri ve dağıtılması mükemmel.Pigmentasyona hayran kaldım.Bu güne kadar kullandığım en iyi farlardan.


Tek dokunuşta verdikleri renkleri görüyorsunuz.


Yine tek dokunuşta verdiği renkler.Ben ilk indirimde 2-3 rengini daha alacağım.Çok güzel şampanya rengini gördüm.Smokey serisinde 2-3 koyu renk vardı.


İlk gördüğünüz rengi en azından bir rengini alın deneyin diyorum.Pişman olmayacaksınız.

6 yorum:

  1. Bunlari bende merak ediyorum, indirime girince deneyecegim insallah, cok güzellermis güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.İndirimde en azından bir rengini alıp denemelisin.

      Sil
  2. Infallible farların stoklarının yenilenmedigini görüyordum bir suredir. Onlar da sıkıstırılmıs kremsi yapıda pigmentlerdi. Acaba bu seri onların yerine mi geliyor. Oyleyse harika . Bu serinin de renklerine mutlaka bakacagım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat etmemiştim olabilir.Yeni birşey gelince illa başka birşeyi kaldıracaklar ya :)

      Sil
  3. En severek kullandığım iki renk.Süper tercihler yapmış ve çok da güzel anlatmışsın.İndirimde alınacak bir şeyler buldum yine :)) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Kesinlikle denemelisin.

      Sil