Powered By Blogger

1 Ocak 2015 Perşembe

Gosh Rose Whisper Allık


Herkese mutlu yıllar.2015'in ilk gününde Şurada bahsettiğim indirim alışverişlerimden aldığım ve aldığımdan beri elimden düşürmediğim Gosh allıktan bahsedeceğim.


Aklımda allık almak yoktu fakat bu allığın rengini görünce vuruldum.Mağazada denediğimde yapısının da yumuşacık çok kremsi olduğunu gördüm.Naturel blush serisindeki allığın rengi 36 rose whisper.


Beyaz tenliler için ideal bir doğal renk.Bence içinde şeftalilik de olan bir pembe.


Yapısı çok kremsi ve kesinlikle toz toz olmuyor.Uygulaması çok kolay.Beyaz tenlilere tavsiye ediyorum.İlk katta belli belirsiz duruyor.2.katı sürerek renk yoğunluğunu arttırmanız mümkün.Buğday tenlililerde kendisini hiç belli etmeyecektir.


Bilediğimde yoğun olarak uygulanmış halini görüyorsunuz.Renk belli olsun diye yoğun uyguladım.Kalıcılığı çok iyi değil ama gün içinde rahatlıkla tazeleyebilirsiniz.Yoğun göz makyajı ve koyu renk ruj sürdüğünüzde kullanabileceğiniz bir renk.


Gosh ürünlerini sevmeye başladım.Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.Ben %50 indirimle 15-16TL civarı bir fiyata aldım.

2 yorum:

  1. En sevdiğim allık tonlarından :) Bizim için de en uygun,en güzel duran tonlar bunlar zaten.2-3 kat bile rahat rahat uygulayabileceğimiz nadir tonlar :)) Güle güle kullaan canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özgecim :) Evet kat kat uygulayıp istediğin yoğunluğu yakalayabiliyorsun.

      Sil