Powered By Blogger

26 Ocak 2015 Pazartesi

Bitenler Kasım-Aralık-Ocak

Yine bir gecikmeli bitenler ile karışnızdayım.Neredeyse 3 ay boyunca bitirdiklerimi göreceksiniz.Bu sefer toplu bir fotoğraf çekemedim.Gruplara ayırdım.
İlk olarak saç bakımı ürünleri.Yves Rocher ve Toni&Guy ın şampunaları ve John Frieda'nın saç bakım ürünlerini bitirdim.Şampuanların ikisi de yıpranmış saçlar için.İkisini de beğendim.John Frieda gece serumu çok çabuk bitti.Bir faydasını görmedim.Bu ikisini de takrar almam sanırım.Bir indirimde uygun fiyata almıştım zaten.


Vücut bakım ürünlerdinde bitirdiklerim.Yves Rocher kahveli duş jelinin yedeği var.Her zaman alırım.The Body Shop Spiced Pumpkin duş jelinin hastasıyım.Kaç tene bitrdim bilmiyorum.Malesef artık yok.Bu elimdeki sonuncuydu :( Duyan gören varsa haber salsın.Dirty Works duş jelini hiç sevmedim.Scrub fena değil.İkisini de almam.Body butterlarını seviyorum.El kremlerinin hepsini severek kullandım.
Bitenlerde sabunları göstermiyorum fakat bahsetmek istediğim bir sabun var.Migras'larda bulabileceğiniz Turmepa markalı ürünlere bakmanızı ve bir şans vermenizi istiyorum.Doğaya dost ürünler üretiyorlar.Bu sabunu denemek için almıştım ve çok memnun kaldım.

Cilt bakım ürünlerinden Alterra köpük idare eder.Tekrar alırmıyım bilmiyorum.Kokusu güzeldi.Neutrogena tekrar alınmayacak.Bobbi Brown nemlendirici de göz makyaj temizleyici de çok güzeldi.Bu ay elimdeki testerlardan kullanmaya çalıştım.Güneş kremlerinden Garnier bitti.Yüzüm için kullandım.Çok bereketli çıktı.Aloha bozulmuş olabilir siye ettim.Fena değildi.2 tam boy 1 deneme boyu göz kremi bitirdim.Hepsini sevdim.YSL çok güzel.Yves Rocher narlı yüz spreyini bir daha almam.Bir hayrını görmedim :)


Bolca pamuk.Lip balmlar.Rivel De Loop oje kurutucuyu almam.Bu tarz oje kurutucuları sevmediğimi farkettim.


Renkli kozmetik olarak 2 pudradan Alix Avien uzun zamandır benimleydi.Çok beretli bir ürün.En açık rengi olmasına rengi bana koyu.Sıkıldım artık atıyorum.Esence pudra çok güzel.Bunun toz olanından da bitirmişliğim var.
Maybelline maskaralardan Go Extreme mükemmel.Tekrar alacağım ve yazısını yazacağım.Garnier bb kremi severek kullandım.
The Balm kapatıcıyı sevmedim.Kapağı kırıldı ve sıkıldım atıyorum.H&M aydınlatıcıyı çok seviyordum ama kendi kendine parçalandı.
2 tane Emily göz kalemi bitirdim.İkiside kahverengiydi.


Daha çok renkli kozmetik bitirebildiğim nice bitenlere diyorum :)

8 yorum:

  1. Mor ~H2O şişesi görüyorum, o yüz yıkama köpüğü mü? Öyleyse nasıl buldun? Elimdeki ürün bitince onu denemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz makyaj temizleyicisi canım.Deneme boyuydu ve memnun kalmadım.

      Sil
  2. Ayy ne kadar cok renkli kozmetik bitirmissin. Darisi basima :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok değil canım.Bazılarını bitmeden atıyorum zaten.3 ayda hepsi bu kadarcık.

      Sil
  3. Alix avien pudra tek başına kullanıldığında kapatıcılık veriyor muydu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kalın yapılı ve kapatıcılığı olan bir pudra.

      Sil
  4. o clarinsin yorumunu göremedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clarins tonik şimdiye kadar kullandığım en iyi tonik.Alkolsüz ve hiç yakmıyordu.

      Sil