Powered By Blogger

18 Ocak 2015 Pazar

Bath&Body Works İndirim Alışverişi


Bath&Body Works kış indirimine gireli haftalar.İstanbul Anadolu yakasında bana en yakın mağaza Bağdat Ceddesi'nde ve ben bir türlü fırsat bulup gidememiştim.Bugün indirim oranının %70'e olduğunu duyunca koşaa koşa gittim ve güzel bir alışveriş yaptım.Uzun zamandır mumlarını almak istiyorum fakat indirimsiz çok pahalı ve indirimlerde istediğim mumları bulamıyorum.Yine gittim şubesinde bulamadım.Sadece 2-3 çeşit kalmıştı ve onları almak istemedim.Mum da bulabilseydim super olacaktı.Ama diğer ürünlerde çok güzel indirimler vardı.
Fiyatları ile bakalım neler almışım.


İlk olarak holiday serinden 3 tane köpük sabunladım.3 tnesi 29TL kampanyası vardı.İstediğim kokuları bulduğum için mutluyum.Sbunlarda çok çeşit vardi.Benim aldığım köpükler dışında peelingli olanlar var.Daha önce onlardan da denedim fakat bence köpük olanlar daha güzel.


Bayılarak kullandığım tiple muisture vücut kremlerinin sea island cotton,beautiful day ve warm vanilla suger 'ı tercih ettim.Bunlarda da çok çeşit vardı.Hem de tanesi 10TL'ye inmiş. 


Vücut peelinglerim azaldığı için 2 tane de peeling aldım.Biri kokusunu çok sevdiğim country chic diğeri koklamadan aldığım apple blossom&lavender.Birini bu akşam kullanmaya başlayacağım.Bunlar da 10TL'ye inmişti.


Shimmer fizz body fizz i denemek istedim.Uzun zamandır istediğim wave and shine saç spreyinden de bulduğum için mutluyum.Bunların da tanesi 10TL.


Son olarak indirimdeki parfümlerden iki tane seçtim.BBW parfümleri ilk defa deneyeceğim.İndirimde 5-6 çeşit parfüm vardı.
Ben Forever Red Vanilla Rum ve Morocco Orchid&Pink Amber'i seçtim.Parfümler 39TL'ye inmişti.


Bunun ambalajına bayımdım.100ml eau de perfum için çok uyguna geldi.


Forever Red Vanilla Rum benim gibi vanilya sevenler için muhteşem.Bu da eau de parfum ve 75ml.


Gerçekten çok güzel bir indiri olmuş.Bir göz atmanızı tavsiye ederim.Herkesin zevkine uygun kokular var.

3 yorum:

  1. Sea Island Cotton kokusunu ben de çok seviyorum. Burada BBW yok, alabilseydim aklımda Tulip serisi vardı. Güle güle kullan aldıklarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Umarım sen de kavuşursun.

      Sil
  2. İzmire açmazlarda bütün BBW dükkanlarını bombalıycam :))

    YanıtlaSil