Powered By Blogger

21 Aralık 2014 Pazar

Sephora Hediye Okyanusu Etkinliğinden Hediyelerim

Sephora yeni yıl için çok güzel ürünler ve hediye setleri getirdi.Hediye Okyanusu diye bir bir etkinlikleri var.Bu etkinlik kapsamında Instagram üzerinden düzenlediği çekilişi kazananlardan biri oldum ve dün Demirören Sephora'da hediyelerime kavuştum.Aşağıda hediyelerimin detaylarını göreeksiniz.Ben hepsini çok beğendim.Çok güzel bir yeni yıl hediyesi oldu.Bu arada Instagram üzerinde kampanya devam ediyor.Sizin de hala kazanma şansınız var.



Cilt bakımı ürünü olarak Sephora göz makyaj temizleyici'nin mini boyu,çok merak ettiğim GlamGlow maskenin deneme boyu ve Strivectin-SD nin antiaging kremi olduğunu kremi.GlamGlow'u deneme şansı bulduğum için çok mutluyum.


Sephora saç bandı ve vücut losyonunun tam boyu.Meşhur Batiste kuru şampuanın original olanın mini boyu.Bunları da çok beğendim.


Veee renkli kozmetikler :) Yeni yıl için çıkan ürünlerden kitap şeklinde olan serinin the nude eye olanı.Benim gibi nude aşığına verilecek en güzel hediyelerden.Sephora fondöten fırçası,kırmızı lip gloss ve şahane yazlık bir oje,Clinique chuby sticklerden mini boy ruk ve bayıldığım Benefit they're real mini maskara.


Far paletinin renkleri bu şekilde tam bana göre.Sephora Türkiye'ye tekrar teşekkür ediyorum.Kışın tek sevdiğim zamanı olan yeni yıl zamanlarında ve doğduğum ay hediyeleri beni çok sevindirdi.


4 yorum:

  1. Merhaba güle güle kullan hediyelerini :) Hepsi çok güzel, çekilişe nasıl katıldın bilgi alabilir miyim? :) Görüşmek üzere...Bana da beklerim bu arada benim de bir çekilişim var: http://problemwitch.blogspot.com.tr, duyurursan da çok sevinirim. İyi pazarlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Sephora Türkiye instagram hesabına bakarsan çekiliş detaylarını görebilirsin.Bloğunu takipteyim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Ben bir türlü anlayamadım detayları ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instagram'da hediye paketinde ne olduğu tahmin edenler arasında yapılan çekilişte kazandım canım.

      Sil