Powered By Blogger

17 Kasım 2014 Pazartesi

Dermoeczanem Alışverişim (Çok Şirin Birşeyler)


Dermoeczanem'in web sitesine bakarken Badger ve  Figs&Rouge markalarının ürünleri ile karşılaştım.Aslında daha önce de görmüştüm ama almamıştım.
Badger ürünlerini incelerken sleep balm ve cuticle care dikkatimi çekti ve bunlara ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Figs&Rouge ürünlerininde %50 indirim olduğunu görünce ihtiyacım olmasada almak istedim.
Markalardan biraz bahsetmek istiyorum.Ürünleri hemen kullanmaya başlayacağım ve kullanınca yorumlarımı da yazacağım.



İlk olarak Figs&RougeFigs & Rouge %100 doğal içerikler kullanarak, doğal ve hızlı nemlendirme özelliğine sahip ürünler üreten İngiliz bir kozmetik markası.Doğal ve kaliteli cilt tamamlayıcı içerikler kullanılmaktadır.Petroleum içeriği Paraben Mineral yağ Sentetik aroma veya renk katkısı bulunmamakta.Hayvanlar üzerinde deney yapmadığını da belirteyim.İçeriğe önem verenlerinlerin rahatlıkla tercih edebilecekleri bir marka.Ben kakao ve güllü el kremi ile kirazlı lip balmını aldım.


Badger ise USDA organik sertifikalı bir marka ve etken maddeleri tamamen organik sertifikalı.Badger da hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.Ben sleep balm ve cuticle care tırnak eti kremini ladım.İkisi de metal ambalajlarda Benim aldıklarım 21gr'lık küçük boyları.56gr'lık daha büyük boyları da var.Markanın bebekler için balmları,lip balmları,el ve ayak balmları var.


Dermomarket'ten daha önce de alışveriş yapıp memnun kalmıştım.Bu alışverişimde de hiç sorun yaşamadım.Akşam 5'te verdiğim siparişimi aynı gün kargoya verdiler.Yani aldığım ürünler ve alışverişimden çok memnunum.


5 yorum:

  1. Ben de Figs & Rouge'un el kremini ve tüpteki dudak kremini kullanıyorum. Ne kadar doğal dense de keskin ve yapay kokusu beni %100 doğal olduğuna ikna edemiyor. El kreminin konusu dışında bir şeyinden şikayetçi değilim, hatta çabuk emilmesinden memnunum ama dudak kreminden hiç memnun kalmamıştım. Umarım senin aldığın kutudaki kremlerin yapısı daha güzeldir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudak kremini henüz denemedim.Sleep balm ve tırnak eti kreminden çok memnunum.El kreminin kokusu hafif olduğu için beni rahatsız etmedi.2-3 kere kullandım ve yapısını beğendim.Nemlendirmesi konusunda henüz kesin birşey söyleyemiyorum.Kokuları bana yapay gelmedi.

      Sil
  2. Doğal ürün olmaları gerçekten büyük avantaj aldıklarını güle güle kullan canım :)
    Ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. ambalajlarıma bayıldıııım

    YanıtlaSil