Powered By Blogger

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Anneler Günü İndirimlerinden Aldıklarım (Watsons ve Gratis)

Hepimizin beklediği anneler günü indirimleri geldi ve geçti.Ben de birrşeyler aldım tabiki.Vakitsizlikten yazmakta geciktim.Sadece renkli kozmetikleri fotoğrafladım.Bunlar dışında her kadının ihtiyacı olmazsa olmaz ıvır zıvırlar da aldım.Pamuk,el kremi falan filan.



Hiç maskaram yokmuş gibi 3 tane maskara aldım.Maybelline'in yeni gelen go extreme maskarasını almak istemiştim aceleden yanlış almışım :( L'oreal'in yeni çıkan mega volume manga maskaralarından mor olanı tercih ettim.Mor bir maskara istiyordum.Bir youtube da vide çeken sevgili Melda'nın çok beğendiği Alix Avien zoom maskarasını denemek istedim.


Gratis'in Wet'n Wild markasını ayağımıza getirdiğini duymayan kalmamıştır.Ben beauty joint sitesinden farlarından almıştım.Almak istediğim sweet as candt üçlü farına da kavuşmuş oldum.Bunun dışında bir tane de ruj aldım.


Loreal'in  sanırım yakın zamanda çıkan farlarından 601 numaralı cameleon rengini aldım.Duochrome denilen yanarlı dönerli bir far.Alır almaz kullanmaya başladığım fotoğraftan anlaşılıyordur.


 Rimmel London'ın Rita Ora koleksyoundan aklımın kaldığı drive me nude rengini ve daha önce severek kullanıp bitirdiğim match perfection kapatıcıyı tekrar aldım.


Son olarak Rimmel London'ın yeni dokulu oje koleksyonundan bu iki şeker rengi aldım.Kolesyondaki renklerin hepsi çok güzel.İnsan yemek istiyor.


6 yorum:

  1. Ayy cok guzeller. Ben de Zoom maskarayı merak ediyorum ama elimdekiler azalana kadar almayacagım:)
    Gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel, güle güle kullan cnm:)

    YanıtlaSil
  3. Wet'n Wild farlara sürekli elip gidip geliyor..Renkleri çok güzel ama performansı ve kalıcılığı ile ilgili çok bilgi sahibi değilim. Yine de 500.000 tane farım olmasa hiç düşünmeden alabilirdim.. Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bir tane alıp deneyebilirsin.Fiyat/performans olarak çok başarılılar.

      Sil
  4. miss manga ve zoom maskarayı bende denemek istiyorum.wet'n wild paletler çok kullanışlı,çoğumuz bayılıyoruz:)))) hepsi çok güzeller,güle güle kullan canım:)))

    YanıtlaSil