Powered By Blogger

9 Mart 2014 Pazar

Kadınlar Günü İndirim Alışverişi-Part 2

Uzun zamanadan beri ilk defa %50 indirimi görünce almaya doyamadık.Dün iş çıkışı yine Gratis ve Watsons gezdim.Aklımda kalan bir kaç şeyi daha aldım.Bu arada Gratis ilk indirime girdiğinde Maybelline ve L'oreal'de indirim yapmamıştı fakat Watsons %40 indirim yapınca Gratis %50 indirim yaptı.Birbirleri ile yarışları bize yarıyor.
Bu arada geçen indirimlerde ben hiç renkli kozmetik almamıştım.Elimdekileri bitireyim diyordum fakat hiç biten olmadı.Bu sefer dayanamayıp aldım.Hem de bir sürü fondöten,bb krem ve cc krem almış oldum.


Gratislere bir kaç ay önce gelen Lee Srafford markalı saç bakım ürünlerini uzun zamandır merak ediyordum.Sanırım daha önce Tekin Acar mağazalarında yüksek fiyatlar ile satılıyormuş.Canım Gratis bu markayı da bizlere uygun fiyatlar ile sunuyor.
%5O indirimde olunca ve hakkında çok güzel yorumlar duyduğum için Big Fat Hair serisinden hacimlendirici şampuan ve saç kremini aldım.Bir de blow dry faster sprey diye saçın hızlı kurumasını sağlayan bir ürününü görüp denemek istedim.İlk defa böyle bir ürün görüyorum.


Garnier'in yeni bb kremleri çıkmış.Saf&temi serinin yağlı ciltler için olan bu bb kremini de denemek istedim.Sonra Rimmel London'ın match perfection fondötenini de denemek istedim.Maybelline'in affinimat fondötenini ilk indirim alışverişinde almıştım ve hemen denedim.Bu serinin renk seçeneği çok fazla.Ben çok beyaz tenliyim ve bir çok fondötenin en açık rengi bile bana koyu geliyor.Özellikle kışın iyice beyazlaştığım için şu sıralar bütün mac fondötenim hariç bütün fondötenlerim koyu geliyor.Fakat alınca hemen denediğim affinimat serinin 02 light porcelein rengi bana bile biraz açık geldi ve çok yapısını da çok beğendiğim için 2.sini yedekledim.Beyaz tenlilere tavsiye ederim.


Loreal'in Collection Prive ruj serisi ülkemize yeni geldi.Seri nude tonlardan rujlardan oluşuyor.Bu aralar nude rujlara taktığım için görür görmez aklım kaldı.Fakat rujların fiyatları gerçekten çok yüksek.İndirimsiz 36TL civarı fiyata satılıyor.Mac ile yarığıyor yani.%50 indirimde olunca 2 rengini aldım.Seri sanırım 5 renkten oluşuyor.Ben hepsini beğendim.Bu arada ambalajları da çok şık.


Aldığım renkler Julianne's nude ve J Lo's nude.


Son olarak i love serisinin yeni ürünlerinden coconut&cream body spreyini aldım.Ama tam bir hayal krıklığı olduğu.Çok alkollü.Ve kokusu kremlerin kokusu gibi yoğun değil.Hemen uçup gidiyor.Diğer kokuları da böylemi bilmiyorum.Denemeden almayın derim.I love serisinde indirim yoktu.


14 yorum:

  1. Güle güle kullanın hepsini kadınlar günündeki kampanyaları kaçırmak olmazdı hiç:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu indirimler güzel oldu.Artık indirimsiz hiçbirşey almıyorum neredeyse :)

      Sil
  2. Ben de aynı şampuan ve saç kreminden aldım.
    Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de güle güle kullan.Umarım memnun kalırız.

      Sil
  3. güle güle kullan canım, bb krem hakkında yazını bekliyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım rujların yazıları en kısa zamanda gelmeli bence! :))

    YanıtlaSil
  5. Ben bu bb kremi nasıl görmemişim:(BB kremin ve nude rujlara zaafımdan Loreal rujların yorumlarını merakla bekliyorum.Ayrıca rujların fiyatları konusundaki yorumunuza katılıyorum cidden çok yüksek %50 indirimi değerlendirmeniz çok güzel olmuş güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Rujların yazısını en kısa zaman yazıcam.

      Sil
  6. fondoteni bende merak ediyorum tatlım almak la almamak arasında cok gıttım geldım almadım ama cunku elımde kullanılmayı bekleyn bır suru fondoten var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de daha açılmamış bir sürü fondötenim var :( uzun zamandır almıyordum zaten ama bu indirimde dayanamadım.Dediğim gibi rengi çok güzel koyu gelen fondötenlerimle karıştırarak da kullanabilirim.Uygun fiyatlı açık renk fondöten bulmak gerçekten çok zor.

      Sil
  7. Ben de bir sürü şey aldım, insan suçluluk hissediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.Evde bir sürü ürün beklerken devamlı yenilerini alıyorum.Yenisi gelince öbürleri çekmeceyi bekliyor.

      Sil
  8. Maybelline Affinimat fondöten alt tonu sarı değil mi almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Çok mu mat bitişli sizce deneme fırsatı buldunuz mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım renk pempe alt tonlu.Renç skalası çok geniş.Çok mar değil.Kalıp gibi durmuyor.Ben beğendim.

      Sil