Powered By Blogger

28 Kasım 2013 Perşembe

Online Dermokozmetik Alışverişi (Turuncu Kasa)

Turuncu Kasa'yı bloglar ve kampanyaları sayesinde çok duydum ve bir çok kişinin alışveriş yaptığını biliyorum.Ben de geçen hafta Biroderma SensibioH2O'da güzel bir indirim olduğunu duyunca almak istedim.Yanına da bir göz kremi ve Bepanthol krem aldım.


500ml lt Bioderma 19.90Tl'di.2 tane aldım.Her zaman kullanılıyor.Bunlar benim kaçıncı oldu bilmiyorum.Evet alternatifleri var ben de kullandım ama hiçbiri bunun yerini tutmuyor.


Yaş 30'u geçtiği için antiaging göz kremi istiyordum.Bu kremi de indirimde görünce denemek istedim.Avene de sevdiğim ve güvendiğim bir marka sonuçta.Hemen kullanmaya başladım fakat yorum yapmak için henüz çok erken.


Son olarak Bepanthol cilt bakım kremi aldım.Kocaman (100ml) bir krem.Bu da kampanyada 13-14 TL civarı bir fiyata satılıyordu.Önümüz kış olduğu için çok igtiyacım olacağını düşündüm.Meraktan bunu da açıp kullanmaya başladım.Yüz için de kullanılıyormuş fakat benim cilt tipime uygun olduğunu düşünmüyorum.Ben ellerime sürüyorum ve çok beğendim.Çok hafif losyunumsu bir yapısı var.Sürdüğümde elimin üstünde koruyucu bir tabaka oluşturuyor gibi.Hemen emiliyor ve yumuşacık yapıyor.Çok hafif bir kokusu var ama özellikle koklamazsanız farketmiyorsunuz.Bitince tekrar alıcaklarım arasına girdi bile.Vücudumda da denemeyi düşünüyorum.Bu arada ürün tanıtımını da yapmış oldum.


5 yorum:

  1. Turuncu kasanin indirimlerini bende cok seviyorum aldıklarını Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsat kasasına arada bakmakta fayda var.Güzel ürünler çok uygun fiyata satılıyor.

      Sil
  2. Bepanthol kremi ismi bepanthenken senelerce yüzüm için kullandım çok çok severim :) cilt yenileyici etkisi de var. Aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltler için iyi ama benim cildim yağlı olduğu için sürmeye çekiniyorum.Gerçi sudokrem sürüyorum o hiç yağlandırmıyor.Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Avene'in göz kremini çok merak ettim. Yazını merakla bekleyeceğim. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil