Powered By Blogger

25 Kasım 2013 Pazartesi

Morhipo ArtDeco Kampanyasından Aldıklarım

Bu aralar ArtDeco'ya taktım.Farları gerçekten çok kaliteli ve renk seçenği çok fazla.Şu yazımda Morhipo'da ArtDeco kampanyası olduğunu söylemiştim.Ben bu kampanyada 4 atne far bir tane mineral pudra aldım.


Farların numaraları kapaklarda gözüküyor.İnternetten alışveriş yaparken renkleri tam olarak anlayamıyoruz ama ben hepsini çok beğendim ve hemen paletime yerleştirdim.Paletim doldu ve 2 far açıkta kaldı.Kampanyada boş palet de vardı fakat ben gördüğümde tükenmişti.



Mineral toz pudranın rengi 3 numaralı naturel.Henüz denemedim ama uyacağını düşünüyorum.Bunun dışında bir de 4 numarası vardı.


8 yorum:

  1. Ben de senin yazını görip hemen bakmıştım :) kendimi zor frenledim

    YanıtlaSil
  2. Ben de yazını gormuştüm bakmıştım ne var ne yok diye ama okadar çok farım var ki artık daha almıycam diye zaptettim kendimi.. Bi allık delisi olarak nasıl allıklara atlamadım ben bile şaşıyorum=) ama eğer boş palet kalmış olsaydı kesin ozaman dayanamaz bişiyler almış olurdum. Çok güzeller güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çok farım var ama doyamıyorum.Böyle uygun fiyatlı olunca kendimi hiç tutamıyorum.Teşekkür ederim.Paleti kaçırdığıma çok üzülüyorum ama bir dahaki kampanyaya alırız artık :D

      Sil
  3. Renkleri cok guzel gozukuyor. Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Sayende bende kaptım bişiler yazısını yazcam bende teşekkürler :)

    YanıtlaSil