Powered By Blogger

26 Kasım 2013 Salı

Mini Yurtdışı Alışverişi

Bugün yurtdışından iki alışverişim aynı anda geldi ve beni çok mutlu etti.Alışverişlerimden biri Beauty Joint sitesinden diğeri ilk defa alışveriş yaptığım Ali Express'ten.Beauty Joint'ten sanırım 3.alışverişim ve hepsi sorunsuz olarak geldi.Fakat bu sefer biraz geciktiği için endişelenmeye başlamıştım.Ali Express'ten ise denemek için sadece kargosuz 2USD'ye 1 tane fırça aldım.


Beauty Join'ten çok övülen L.A.Girl Proconcealer'ın naturel rengini ve Bilgen Tolis'in çok beğendiği Wet'nWild 3'lü farlardan Walkşng On Eggshells rengini aldım.Kapatıcının çok fazla renk seçeneği vardı ve çok renk seçiminde çok karasız kaldım.Henüz açmadım fakat ambalajdan biraz pembe alt tonlu gibi geldi.Deneyip görücem.


 Fara gelicek olursak kesinlikle mükemmel.Bu farlarda uzun zamandır gözüm vardı ve bunca zaman ertelediğim için pişmanım.Başka renklerini de almayı düşünüyorum.


Bu farların renklerinin bir çoğu Mac farlara dupe olarak gösteriliyor.Benim aldığım 3'lü tam benlik renklerden oluşuyor.Eve gelirgelmez fotoğraflarını çekip parmakladım ve bayıldım.


Herkesin günlük olarak kullanabileceği kurtarıcı renklerden oluşuyor.Yapıları yumuşacık ve hiç tozutmuyor.Yarın sabah denemek için sabırsızlanıyorum.


3 far arasında favorim açık pembe olan.


Son olarak Ali Express'ten aldığım fırçaya gelicek olursak sentetik kıllı büyükçe bir far fırçası.Kapatıcı sürmek için veya tüm göz kapağına far sürmek için kullanılabilir.
Beauty Joint'ten aldığım 2 ürüne kargo dahil 10 USD ödedim.


Ben kılları dökülüyor mu diye baya çekiştirdim bir tane bile dökülmedi.2USD'ye alınabilecek güzel bir fırça olduğunu düşünüyorum.Bu akşam yıkayıp hemen kullanmaya başlayacağım.



11 yorum:

  1. Gule gule kullan canim . Beauty joint siparsin kac gunde geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm :) Daha önceki alışverişlerimde en fazla 2 hafta sürüyordu.Bu sefer 3 haftayı buldu.

      Sil
  2. Bende elften siparis verdim de hala gelmedi canim. Boyle gorunce kargosu gelenleri mutlu oluyorum. Umarim benim ki de gelir diye dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gelir.İngiltere sitesinden mi sipariş verdin?Seninki gelirse ben de sipariş verebilirim hiç elf ürünüm yok :)

      Sil
    2. Evet İngiltere sitesinden sipariş verdim. Hatta riske girmek istemeyim cok masraf yapmadım. Bende cok merak ediyorum. Gelsin de kurcalayaym azıcık diye gun sayıyorum. :) Gelirse paylaşacagım zaten hemencik :))

      Sil
  3. Güle güle kullaan canım ;) Ben de 2. beautyjoint siparişimi bekliyorum,gelir herhalde buaralar .. İlki kargolandıktan 1 hafta sonra elimde olmuştu. Wet 'n wild palet 3lülerden Knock on wood almıştım ben de,cidden yapıları renkleri süper <3 Şimdikinde de 2 Jordana kalem far,1 Wet 'n wild mat ruj bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet senin siparişini görrdüm cnm.Farlar gerçekten çok kaliteli.Wet2n Wild mat rujları ben de merak ediyorum.Bu arada ben internetten kupon kodu buluyorum %5 falan indirim oluyor aklında olsun.Az bişey ama hiç yoktan iyidir.Ben de alırım yakında birşeyler :D

      Sil
  4. Bende aliexpressten alısveriş yapıorum guzel bi site ama 15 doların altında satıs yapmıolar sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım fırça 2USD ve ücretsiz kargo ile geldi.

      Sil
  5. Merhabalar, ben yurt dışından ilk kez alışveriş yapacağım adresi Türkçe karakterler hariç şekilde (ş,ç,ğ) gibi yazdım canlı sohbetteki yardımcı olan kişi adresi İngilizce yazmam gerektiğini söyledi. Adresi nasıl ingilizce yazabilirim ki? Hadi caddeyi sokağı yazdım diyelim şehir adını İngilizce yazamayacağıma göre. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,adresin ingilizcesi olmaz.İngilizce karakterler ile yazmanız yeterli olacaktır.Posta kodunu yazmayı unutmayın.Örenek olarak Zumrut Sok.Umraniye Istanbul şeklinde yazmanız doğru olacaktır.

    YanıtlaSil