Powered By Blogger

25 Kasım 2013 Pazartesi

Inglot YSM Cream Fondöten

Inglot'un artık ülkemizde satılmadığını hepimiz biliyoruz ama ben bu fondötenden bahsetmeden duramayacağım.Inglot'un indirim zamanında almıştım ve bayılarak kullanıyorum.Keşke bir tane daha alsaymışım.
Minicik,plastik ve çok hafif bir ambalajı var.Çantada taşımak için uygun.Minicik dediğime bakmayın çoğu fondöten gibi 30ml.Ben her gün kullanmasam da aylardır kullanıyorum ve hala bitmedi.Bittiğinde çok üzülücem.


Ambalaşın ağizi bu şekilde.Tüpü sıkarak çıkartıyosunuz.Plastiğin yapısı yumuşak olduğu için çok kpşay sıkılıyor.Fondören ne çok akışkan ne de çok katı.


Sürümü,ciltte dağılımı ve yedirilmesi çok kolay.Ben bazen fırça ile bazen sünger ile uyguluyorum.İkisi ile de çok güzel duruyor.Rengi 41 numara sanırım en açık renk ve benim cilt rengime çok güzel uyuyor.Çok doğal bir duruşu var.



Cilde yedirilmiş hali bu şekilde.Kapatıcılığı orta diyebilirim.Çok mat değil parlak da değil.Çok doğal duruyor.Benim cildim yağlı olmaına rağmen kalıcılığı gayet iyi.Kesinlikle ağırlık yapmıyor,gün içinde rengi değişmiyor.Hem ambalajı,hem kullanım kolaylığı hemde ciltteki duruşu ve kalıcılığı ile tam bir günlük fondören.Öve öve bitiremiyorum.


Karma ve yağlı ciltlilere kesinlikle tavsiye ederim.Kuru ciltlilerin de kullanabileceğini düşünüyorum.Ne kadara aldığımı hatırlamıyorum ama bir yerlerde görürsem kesinlikle tekrar alırım.Bir yerle gören,duyan olursa lütfen haber versin :D

2 yorum: