Powered By Blogger

29 Kasım 2013 Cuma

Bourjois Healty Mix Kapatıcı

Bu kapatıcı hakkında yorum yapmayan bir ben kalmıştım.Alalı aylar oluyor fakat son 2-3 haftadır kullanmaya başladım.Seveni de çok sevmeyeni de çok.Ben sevenler grubundayım.


Plastik tüp ambalajın hijyenik olduğunu düşünüyorum.İstediğiniz miktarda ürün alabiliyorsunuz.


Yapısı çok yoğun çok az miktarı yeterli oluyor.Onun için çok bereketli olduğunu düşünüyorum.Bendeki rengi en açık renk olan 51 numara.Fondören pudrasında da aynı numarayı kullanıyorum fakat bunun rengi pek hoşuma gitmedi.Fazla sarı mı desem ne desem bilemedim.İlk sürdüğümde cilt rengimle alaksız duruyor.Dağıtınca sorun olmuyor.Bir çok kişi göz altlarını kuruttuğu için sevmemiş fakat ben makyaja başlamadan önce göz kremi kullandığım için böyle bir sorun yaşamadım.Kalıcılığı çok iyi.Bütün gün olduğu gibi kalıyor.Benim kullandığım en yoğun kapatıcı olduğunu söylemem lazım.Onun için ilk kullandığımda fazla ürün aldığım için zorlandım.


Dağıttığımda cilt rengim ile bütünleşiyor.Genel olarak beğendim.Tekrar alırmıyım bilmiyorum.Benim göz altlarım çok sorunlu olmadığından günlük kullanım için biraz ağır.Göz altları sorunlu olanlara kesinlikle tavsiye ederim.




Fiyatını tam bilmiyorum fakat 35-40TL civarı olması lazım.Ben %50 indirim ile almıştım.İndirimden almanızı tavsiye ederim.

3 yorum:

  1. hep hakkında iyi yorumlar duyduğum bir ürün. fakat daha önce mağazada renklerini deneyince çok içime sinmedi bıraktım ama yinede aklımda. yalnız göz altından çok yüz için kullanmayı düşünüyorum kapatıcılığı uygun mu siz denediniz mi hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcılığı gayet iyi.Ben de bundan sonra yüz için kullanmayı düşünüyorum.Şu anda Watsons mağazalarında %50 indirimli satılıyorçAlıp deneyebilirsin.

      Sil
  2. Bayılıyorum bu kapatıcıya. İlk aldığımı 4-5 ay kullandım anca bitti.
    2. tüpe geçtim. :)
    Bende göz altımdan ziyade yüzümde kuruluk yapıyor cildimde. :/
    Yoksa yüzde kuruluk yapmazsa yüz içinde mükemmel kapatıcılık sağlıyor.

    YanıtlaSil