Powered By Blogger

14 Kasım 2013 Perşembe

ArtDeco Alışverişlerim

Yine uzun bir ara oldu.Bloglerı ve Youtube videolarını yakından takip ediyorum fakat bu aralar çok tembelim hiç yazı hazırlamadım.Bundan sonra da bir Mac alışverişi gelicek.Alışverişleri farklı zamanlarda yaptım ve birleştirerek yazıyorum.
Art Deco farkarda uzun zamandır gözüm vardı.Annem yıllar önce bir kaç ürün almıştı ve gerçekten çok güzellerdi.Kampanyalar olduğunu görünce kendime bir palet aldım ve doldurmaya başladım.Fotoğraflarda paletin ilk halini ve ikinci alışverişim ile son halini görüceksiniz.

İlk aldığım ürünler bunlar.Daha sonra ekleme yaparım diye büyük palet aldım.Paletler mıknatıslı olduğu için çok kullanışlı.Çok kalın değil ve gayet şık bir görüntüsü var.Bunları 1 alana 2.si %50 indirimli kampanyasından aldım.


4 adet far ve 1 adet allık aldım.Farlar herzamanki gibi doğal tonlarda.Art Deco'da Mac gibi çok fazla renk seçeneği var.Karar vermek çok zor oluyor.Farlar çok kremsi ve pigmentli.Kesinlikle tozutmuyor.


Allığı açık renk tercih ettim.Ben açık renk allıkları seviyorum.Beyaz tenli olduğum için varla yok arası çok doğal duruyor.Allık farlar gibi değil biraz tozutma yapıyor.


Paletime bu şekilde yerleştirdim.



Bugün 3 al 2 öde kampanyasından 3 adet daha far aldım ve paletimde 2 farlık yer kaldı :D


Renkler yine doğal tonlarda ve ilk 2 renk birbirinin aynı gibi biri sedefli biri mat.


Paletimin son hali bu şekilde.Ben şu an gayet mutluyum.2 far daha alınca rahat uyuyabilirim :D


Artdeco ürünlerini Boyner mağazalarında bulabilirsiniz.Bazı internet sitelerinde de satışı mevcut.Ara ara böyle kampanyalar yapıyorlar.

10 yorum:

  1. Allığın rengi süpeeer <3 Benim de favori allık tonlarımdandır bu,beyaz tenli olunca en güzel bu tonlar duruyor :) Gerçi çok hafif sürdüğümden ,allık sürmedim sananlar olabiliyor ama olsun :)) Farlar da çok uyumlu durmuş hepsi yanyana . Güle güle kullaaan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özge şu manzaradan çok memnunum :D

      Sil
  2. Ne kadar güzel renkler seçmişsin. Harika bir palet olmuş. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de yapmayı düşünüyorum ama fiyatları nedir? Hep kampanyadan almışsın ama mesela bir boş palet alsam? Baktıkça bakasım geldi yemin ediyorum, renkler süper ötesi! Güzel günlerde sür sürüştür:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ezgi :D Benim aldığım büyük palet indirimsiz 34TL civarında fiyatı var.Daha küçük paletler de var tabiki.Onlar 222TL civarındaydı.Bana büyük paleti almak mantıklı geldi.Farların tanesi indirimsiz 20,50TL.Sık sık indirime giriyor bir indirim yakalayıp birşeyler alabilirsin.

      Sil
  4. Harika olmuş canım. Artdeco farların renkleri ve yapıları hakikaten çok güzel. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. kutu özelliği çok iyiymiş çok tatlı olmuş gülerek kullanın :)
    allığın 24 numarasını testerda görmüştüm nars mata hari ye benziyor ama kalmamıştı yapılar gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. farlar muhteşem gözüküyor :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil