Powered By Blogger

12 Haziran 2013 Çarşamba

Ben ELCA'ya Gittim (Alışveriş)

Çok üzücü günler geçiriyoruz.Fazla yorum yapmak istemiyorum.İlk günlerden beri Taksim'deydim.Gidemediğim günlerde de bütün akşam olanları takip ettim.Bir yandan iş bir yandan direniş çok yorucu günler geçiriyorum.
Geçen gün yolum düşünce ELCA'ya uğradım.Bu ikinci gidişim.Vaktim çok az olduğu için doğru düzgün inceleyemeden acele ile bunları aldım.Hatta eve gelince ne almışım ben diye bakma ihtiyacı duydum.



MAC'in Viva Glam koleksyonundan bu güzel çanta içerisindeki ruj ve lip conditioner setini aldım.


Bu ruju zaten istiyordum.Benim için çok iyi oldu.


Elca'da Bobbi Brown'ın bir çok ürününü bulabilirsiniz.Fondötenler,kapatıcılar,rujlar,farlar,eye linerlar.Ben acele ile 3 tane ürün aldım.İlki Pot Rouge for lips and cheeks calypso coral rengi.Testerı yoktu.Henüz denemedim.Bu ürün hem dudak hem yanak için kullanılıyor.Yanakta dikkat çekici durursa en kötü ruj olarak kullanırım :D


Long-Wear Cream Shodow sandy gold rengi.Aslında ben başka rengi alıcaktım bunu almışım :D Bugün kullandım ve çok beğendim.Renk ve kalıcılık mükemmel.MAC paint potlardan daha başarılı olduğunu duymuştum.(Not:Benim almak istediğim sandy gold rengiydi fakat kutunun içinden çıkan görmüş olduğunuz moonstone rengiymiş.Bunu da sevdim ama öbürü daha güzeldi)


Son olarak Bobbi Brown'ın corrector ını aldım.Bunu alırken de aceleden renk seçimini iyi yapamadım sanırım.Morlukları kapatması için koyu renk almak gerekiyormuş..Benim aldığım porcelain bisque rengi.Az önce fotoğraf çekerken denemedim.Henüz yorum yapamayacağım.


17 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini. :-) Orada hiçbir şeyin testerı yok zaten, kötü bir durum baya. Bobbi Brown Pot Rouge'a bayıldım çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm.Evet malesef herşeyin testerı yok.

      Sil
  2. güle güle kullan şu elca yı çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüçük bir mağaza ama vaktim olsa saatlerce ürünleri kurcalayabilirim :) MAC'in pek ürünü yoktu ben gittiğimde ama dönem dönem iyi ürünler geliyormuş.

      Sil
  3. Yaz tatilinde yolum İstanbul'a düşerse mutlaka uğrayacağım bende.Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Yolun düşerse kesinlikle bakmalısın.

      Sil
  4. Cok guzel seyler almissin gule gule kullan :-)
    Bende cok merak ediyorum elcayi yeri tam olarak nerde ve fiyatlari nasil soyoersen cok sevinirim. Ozellile su siralar paint potlara takmis durumdayim ama bobbi browni da merak ettim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeri maslak tarafında sun plaza'nın içinde.Girişte elca mağazasına geldiğini söyleyince içeri alıyorlar.Far gerçekten çok güzel bugün de sürdüm :)

      Sil
  5. merhabalar, güle güle kullan canım.elca'yı bende merak ediyorum.fiyatlar nasıl karşılaştırınca?birara uğramak istiyorum nerede yeri?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,teşekkür ederim.Fiyatlara mağazalara göre çok uygun.Mesela Mac'in setini 40 liraya aldım.Allık 35TL,corrector 49TL,far 53TL.
      Maslak'ta sun plazanın içinde.

      Sil
  6. şu elca'ya bi gidemedim ya :)
    fırça da satılıyor mu? mac'in birkaç fırçasını almak istiyorum ama yoktur herhalde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bobbi Brown'ın bir kaç tane fırçası vardı.Benim çok fazla fırçam olduğu için ve vaktim az olduğu için inceleyemedim.Ama çok güzel görünüyorlardı :)

      Sil
  7. Mac Rujun ve Bobbi Brown allık-rujun rengi harika. Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  8. Burayı çok kısa bir zaman önce öğrendim ve kesinlikle uğricam:)

    YanıtlaSil
  9. Dün gittiğimde corrector kalmamıştı :/ Çok mutsuzum :/ Mac'in de yeni ürünleri gelmemişti bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır Mac yeni ürünleri gelmiyor.Başka zaman yine bakarsın.Ben gittiğimde en çok Bobbi Brown ürünü vardı.

      Sil