Powered By Blogger

19 Ocak 2014 Pazar

NK Tırnak Bakım Ürünleri

Gratis mağazalarında satılan NK markalı tırnak bakım ürünlerini ilk gördüğümde merak etmiştim ve bir indirimde çoğunu aldım.Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce satılmaya başlandı.Ürünler Amerika'da üretilmiş.


İlk ürün oje kurutucu.Kesinlikle çok memnun kaldım.Hem ojenin hızlı kurumasını,hem parlak durmasını sağlıyor,hem de kalıcılığını arttırıyor.İnsanlar bir ojeyi 3-4 gün kullanırken bana 2 gün zor dayanır.Hele bazı ojeler 1 günde çıkıyor.Fakat bu ürünü kullandığımda ojelerimin çok daha uzun süre kalıcı olduğunu farkettim.Herkesin bayıla bayıla kullandığı NYC oje kurutucudan ben de aldım fakat tırnaklarım acayip sararttı ve kullanmayı hemen bıraktım.Kesinlikle bu kurutucuyu tavsiye ediyorum.


İçlerinde en uzun süre kullandığım bu kalsiyum jel.Tırnaklarımı uzatmamı sağlayan süper ürün.Tırnaklarım çok ince ve zayıf.Ben uzun tırnak düşkünü değilim fakat son bir kaç aydır heves ettim ve bu ürün sayesinde tırnaklarımı uzatabildim.Ojemi sürmeden önce 1 kat kalsiyum jelden sürüyorum.Kısa sürede kuruyor ve üzerine ojemi sürüyorum.Hem tırnaklarıma bakım yapıyor hem de sararmasını önlüyor.


Tırnak sertleştiriciyi de kalsiyum jel kullanmadığım zamanlarda kullanıyorum.Yine bunu da oje sürmeden önce sürüyorum.Bundan da aynı derecede memnunum.


Bende bulunan son ürün blue diamond top coat olarak geçen tırnak sertleştirici,oje koruyucu..Açıkçası bunu kullanmaya sıra gelmediği için yorum yapamayacağım çünkü oje kurutucu benim top  coat ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.Eminim diğer ürünler gibi bu da başarılıdır.


Bende bulunan 4 ürün dışında 2-3 ürünü daha var sanırım.Gratis mağazalarında 3,5 TL gibi uygun bir fiyata bulabilirsiniz.İndirim zamanları daha uygun fiyata almanız mümkün.

7 yorum:

  1. Kalsiyumlu jelden bende de var, ben de çok severek kullanıyorum. Diğerlerini de en kısa zamanda deneyeceğim canım. :)

    YanıtlaSil
  2. sarımsak özlü tırnak sertleştiricisini kullandım ilk kullanmda o kadar zayıfladı ki tırnaklarım ara verdim. 2 . kullanmada diplerinden kırıldı. bnde ayak tırnaklarım için kullanayım bari dedim ama çatır çutur kırıldı:((( yanından bile geçmem bir daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki o ürünü kötüdür.Üzüldüm cnm.Belkide senin tırnaklarına iyi gelmemiştir.Herkesin bayıla bayıla kullandığı NYC oje kurutucu da benin tırnaklarımı sararttı.

      Sil
  3. guzel urunlere benziyorlar denemek lazım iyi gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünleri seviyorum hem de fiyatları da uygun :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de oje kurutucusunu kullandım ama kurutmasından oldukça memnun kalmama rağmen kalıcılığını azalttığını düşünmüştüm. Diğer ürünleri de deneyebilirim bu yazıdan sonra :))

    YanıtlaSil