Powered By Blogger

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Tatil Dönüşü Gelen Hediyelerim-The Balm-Essence


Son postumda tatile gidiceğimi söylemiştim.Cuma akşamı döndüm.Dönüşümde bu güzel hediyeler ile karşılandım :D
Güzel hediyelerime tek tek bakalım.


Essence quattro eyeshadow 05 to die for far paleti.Çok güzel dört farklı kahve tonundan oluşan bir palet.


Açıktan koyuya renkleri göstermeye çalıştım fakat 2.renk ten rengi oldğu için belli olmamış.Farlar tamamen mat değil ama mata yakın çok çok hfifışıltılı.Sürüldüğünde prlak durmuyor.



The Balm mineral far you buy,i'll fly.The Balm'ın mineral farlarından bende hiç yoktu.Güzel yorumlar okumuştum ve denemek istiyordum.Bana gelen yoğun ışltılı bronz tonlarında bir renk.Çok beğendim.Yanakta aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.



The Balm Time Balm fondöten light clair.Bir fondöten hastası olarak bu fondöteni de merak ediyordum.Henüz denemedim.Benimki en açık rengi.Bu fondötenin renk skalası çok az 4 veya 5 renk olması lazım.Şu an biraz bronzlaştığım için kış için saklıcam zaten.


Essence viva la green oje.Çok güzel bir açık yeşil.


Pastel 78 numara oje.Koyu ve canlı bir mavi.Benim çok sevdiğim bir renktir kendisi.


Flormar 127 numara kou pembe oje.Bu tolarda ojem yoktu.Çok beğendim

Kozmtik dışınd başka hediyeler de aldım.Hepsine bayıldım :D

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Bugün Bunu Sürdüm-Claire's 87 Rimmel London Rock Your Colour

Uzun zamandır sürdüğüm ojeleri fotoğraflamıyordum.Bugün içimden geldi :D


Önce Claire's in 87 numaralı ojesini sürdüm.Üstteki fotoğrafta sadece 87 numara var.Bu ojeyi alalı aylar oluyor ilk defa sürdüm.Rengi sevdim.Ama ojenin yapısını pek sevmedim.Rengini kalın 2 katta verdi.Fırçası ince.Sürümü pek kolay değil.

Sonra dur bakiyim top coat olarak Rimmel London Rock Your Colour nasıl olucak dedim.Önce tek parmağımda denedim.Gayet güzel durdu.Bende hepsine sürdüm.Zaten bu top coat ın güzel olmadığı oje yok sanırım.Herkese tavsiye derim.Ojelerin renklerini daha canlı,daha parlak gösteriyor.Simli ojeler gibi çıkarması zor değil.


Top coat sürülmüş hali de böyle.Ben gayet sevdim.Bu arada yarın sabah tatile gidiyorum.Ordan postlarınızı takip etmeye çalışıcam.Ben yazabilirmiyim bilmiyorum.En azından sürdüğüm ojeleri paylaşmaya çalışıcam.

17 Temmuz 2012 Salı

Mor Rimel'in Çekilişi

Mor Rimel'den yağlı ve akneli ciltler için 3 kişiye çok güzel ürünler var.Katılmak için tık tık

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Maybelline Dream Lumitouch Highlighting Concealer-Kapatıcı


Meybelline'in bu kapatıcısını  3 ay kadar önce aldım.Aldığımdan beri severek kullanıyorum.Kapatıcılık dışında göz çevresini aydınlatma özelliği var.Gerçekten bunu başarıyor.


Fotoğrafta gördüğünüz gibi kendi fırçası var.Arkadan çevirilerek ürünün fırçaya gelmesi sağlanıyor.Ben fırça ile göz altıma sürdükten sonra parmağımla veya kapatıcı fırçası ile dağıtıyorum.Kendi fırçası bu iş için yeterli değil.Daha kullanışlı bir fırçası olsaymış daha kullanışlı olucakmış.



Yapısı katı değil.Dağıtılması kolay.Benimkinin rengini ambalaj üzerinde göremedim ama en açığın bir koyusu olması lazım.İlk sürüldüğünde renk çok açık duruyor fakat göz altına yedirdikten sonra açık durmuyor.Benim ten rengim hala tatilden kalma bir iki ton koyu olduğu için çok az açık geliyor bu günlerde.Ama yinede kullanabiliyorum.Kapatıcılığı gayet iyi.Çok koyu göz altlarınız yoksa yeterli gelicektir.


Yukarıdaki fotoğrafta dağıttıktan sonrakini halini görüyorsunuz.Çok güzel sağlıklı ve aydınlık duruyor.Ben 20TL civarına aldım diye hatırlıyorum.İndirimlerde daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.6 ml uzunca bir süre idare edicektir.

15 Temmuz 2012 Pazar

The Balm Balmbini Volume 2



Yine The Balm alışverişi yapmışken bilmeyenler için Balmbini paleti tanıtmak istedim.Bendeki Volume 2.Volume 1'i Gratislerde görmedim.Bulursam onu da alırım :D

Palette bir aydınlatıcı/far,birfar/eyelner,üç far,1 ruj/allık,bir dudak parlatıcısı bulunuor.



Far ve liner olarak kullanılan gayet siyah bir ren.Ben eye liner olarak kullanıorum.Aydınlatıcıyı ise kaş altımı ve yüzümü aydınlatmak için kullanıyorum.






Farların isilerini fotoğrafta görüyorsunuz.Ben mavi ve mor far pek kullanmıyorum.En çok en baştaki manic maribeli kullnıyorum.Diğer 2 renk daha kullanışlı olsaymış iyiymiş.




Paletin en altındailer dudak ve anak ürünleri.Bu güzel pembe krem allık olarak yanakta kullanılıor ve gerçekten çok güzel duruyor.Ruj olarak da güzel bir pembe.Diğeri is çok güzel ten reginde tam bir nude ruj.
Almak isterseniz bu haftasonu olan %50 indirimi kaçırmayın hemen Gratis'lere koşun.

Alışveriş-Gratis İndiriminden Aldıklarım



Gratis'te bu haftasonu The Blm ürünlrinde %50 indirim var.Duymayan kalmasın...L'oreal ve,Maybelline ve Max Facor,Bourjois ürünlerinde de %40 idirim var.Gerçekten çok güzel indirimler.Duyunca kendimi Gratis'e attım ve yukarıdaki otoğrafta görüklerinizi aldım.

The Balm Shelter renkli nemlendiri Light rengi
Bahama Mama Bronzer
Down Boy allık
Plump Your Pucker dudak dolgunlştırıcı lip gloss tutti my frutti rengi
The Balm açılı far fırçası
Bourjois Bio Detox pudra 52 Vanilla rengi


Dudak dolgunlaştırıcı lip balmları denemek istiyordum.İndirimi fırsat bilip bir tne kaptım.
Bahama Mama bronzer çok güzel fakat çok bronzerım olduğuiçin almıyordum.Bu sefer duramadım.
Alıklardan bir tek Down Bo kalmıştı.Bütün allık ve pudraları tamamlamış oldum :D


Bu pudraya gidip gelip bakıyordum.İyi bir indirim bekliyordum açıkçası.Aslınd ihtiyacım yoktu ama indirimli almadan duramadım.Dün denedim yapısı,kapatıcılığı ve kalıcılığı gayet iyi.

Bu arala Balm Shelter kullandığımı ve çok memnum olduğumu söylemiştim şu postumda.İndirim olunca yedeklemek istedim.

Benim Gratis indirimden aldıklarım b kadar Diğer postlarda da çk güzel lışverişler gördüm :D Hepimiz güle güle kullanalım :D

12 Temmuz 2012 Perşembe

Son Zamanlarda Aldıklarım-Karışık Alışveriş


Birşey almadan duramıyorum.Son zamanlarda farklı yerlerden aldığım ürünleri görüyorsunuz.
Sephora'dan şampuan,küçük parfüm ve body scrub aldım.Henüz denemedim.
Flormar'dan Kadıköy'de arayıp bulamadığım 07 numaralı 5'li mar kahve tonlardaki far paletini ve Long Wearing ruj aldım.
Bourjois 51 numaralı ne bronzer aldım.
The Balm Mia Moore kırmızı ruj aldım.
Bir kaç bişey daha almıştım ama unuttum fotoğraflamayı.

Bu palet zaten kesin alınıcaktı.

Gidip gelip bakıyodum almasam olmazdı

Bourjois bronzer swatch

Bu rujlardan bir tane almıştım çok sevdim bi de kırmızısını aliyim dedim

The Balm Mia Moore swatch

Flormar mağazasına girince birşey daha almam lazımdı  bu aralar pembe ruja taktım

Flormar long wearing L07 swatch

Bu aralar rujlara taktım.Nereme sürücem bu kadar ruju bilmiyorum.Aslında ben hiç ruj insanı değildim.Sabah evden çıkarken sürüp bi daha tazelemezdim.Artık tazeliyorum ama :D

The Balm Balm Shelter SPF18 Renkli Nemlendirici


The Balm'ın renkli nemlendiricisini bilmeyen,duymayan,denemeyen kalmadı sanırım.Hemen hemen her blogda kendisinden bahsediliyor.Ben de bu aralar bu ürünü kullandığım için yazmak istedim.
Ben alalı 2-3 ay oluyor.Sadece bir kere denemiştim.Açıkçası pek sevmemiştim.Kapatıcılığı hiç yok gibi gelmişti.Şimdi havaların ısınması ile fondöten yerine yeniden sürüyim dedim.Bu sefer gayet beğendim.Üzerine pudra ile kapatıcılığı benim için yeterli oluyor.SPF 18 güneş koruması olması da gayet güzel.Gerçi ben yazın yetersiz olduğu için altına ayrıca güneş koruyucu sürüyorum.



Bendeki Light rengi.Şu an halen tatilde kalma bronzluğum olmasına rağmen bana tam oluyor.En açık rengi olmasına rağmen çok beyaz tenlilere koyu gelicektir.Fakat fondöten gibi yoğun yapılı bir ürün olmadığı için az miktar uygulayarak kullanabilirler.light/medium ve medium olmak üzere toplam 3 rengi var.64ml olduğu için baya bereketli bir.Bitince yeniden alırım.Gratis mağazalarında 40TL civarında satılıyor.İndirim yakalarsanız daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Essence Gel Eyeliner-02 London Baby


Bu benim ilk jel eyelinerım.Zaten ben eyeliner sürme özürlüyüm.Bi de bunu deniyim dedim.Essence jel eyeliner için çok iyi yorumlar okumuştum.Fiyatı da uygun olduğu için hemen aldım.Ve evet ecootolls açılı eyeliner fırçası ile gayet güzel sürebiliyorum.Benim gibi eyeliner süremeyenlere tavsiye ederim.



London Baby rengini gri kahve olarak tanımlayabilirim sanırım.Ben bilerek siyah almadım.Hem eyeliner sürmeyi beceremediğim için daha açık bir rengi denemek daha kolay diye düşündüm hem de yaz aylarında daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca benim saçım ve kaşım açık renk olduğu için yakıştığını düşünüyorum.Bu renk gerçekten çok güzel ve çok kullanışlı.Şimdi siyahını arıyorum fakat henüz bulamadım.


Yumuşak yapılı.Sürümü çok kolay.Çabuk kuruyor.Ben genelde Essence far bazı ile kullanıyorum.Bz ile kalıcılığı gayet iyi.Bütün gün idare ediyor.
Uygun fiyatı ile günlük kullanım için kesinlikle tavsiye ederim.Fİyatı 10TL civarında.3ml cam bir ambalajda.Çok üzün süre bitmeyecektir.

5 Temmuz 2012 Perşembe

Bugün Bunu Aldım-Golden Rose Professional Palette Eyeshadow 103


Bloglarda görüğüm Flormar'ın mat kahve tonlarındaki 5'li far paletini aradım bugün.Aradım taradım kaç yere baktım hiç bir yerde bulamadım.Onu ararken küçük bir kozmetik dükkanında bunu buldum.Fiyatı çok uygun olduğu için bulmuşken kaçırmiyim dedim.



Golden Rose 5'li far paleti de kahverengi tonlarda.Fakat mat değil ışıltılı renklerden oluşuyor.Renklerini ben çok beğendim.Swatchlar aşağıda.


En açık 2 renk tüm göz kapağına uygulanıcak renkler.En açık renk kaş altını aydınlatmak için gayet uygun.Swatch yaparken tozutmadı.Sanki tozutmayacakmış gibi duruyor.Renklerini gayet iyi verdiler.Sondaki en koyu 2 renk diğerlerine göre daha az ışıltılı.Almak isterseniz 103 numara brown line.Ben 10TL'ye aldım.Normal fiyatı 18TL.

3 Temmuz 2012 Salı

BEN BUGÜN ROSSMANN'A GİTTİM


Yine bir ıvır zıvır alışveriş postu...Rossmann'a daha önce bir kere gittim.Uzun zamandır gitsem diye düşünüyordum.Bugün yolum Üsküdar'a düşünce gittim tabi.Gidip ıvır zıvır almadan olmaz.Aldıklarımı topluca görüyorsunuz.Neler aldığımdan kısaca bahsediyim.

Thera Med diş macunu bunu severek kullanıyorum.Daha önce de Rossmann'dan 2'li paketini almıştım.

Alouette Collection peçete Sevimli hayvancıklı peçete.Daha önce gittiğimde de peçete almıştım :D Sadece güzel olduğu için ihtiyaçtan değil :D

Perlodent Med Ultra Soft diş fırçası İhtiyaçtan.

LiLibe Makyaj Pamuğu Denemek için aldım.Zaten deli gibi kullanıyorum.

Eco Tools Bamboo 5'li fırça seti Bunun detayını az sonra vericem.

Rival de Loop Peel-Off Maske Denemek için aldım.Peeling etkili maskeleri seviyorum.Bu aldığım 2 kullanımlık.

Synergen Anti Sivilce Maskesi Ara ara yüzümde sivilce yoğunluğu oluyor.O dönemlerde kullanmak için deneme amaçlı alındı.

4 adet oje aşağıda yakın çekim fotoğraflarını görüceksiniz.

Synergen Deo Spray Ben sprey deodorant kullanmazdım.Bu aralar bir heves geldi.Bunun kokusu çok güzel.



İlginizi çekerse aldığım maskelerin yakın çekim fotoğrafı.


Veee aldığım en güzel şey Eco Tools fırça seti...


Daha önce şu setini çok uygun bir fiyata almıştım.Severek kullanıyorum.Bu seti de istiyordum.Bugün de görünce almadan duramadım.Bu sette 1 adet pudra fırçası,1 adet baby kabuki fırça,1 adet kapatıcı fırçası ve 1 adet far karıştırma fırçası ve çantası var.Far karıştırma fırçasını ne zamandır istiyordum Ecotools un iyi olucağını düşündüm.Böyle set halinde alınca çok ekonomik oluyor.Tanesi 10TL'den daha ucuza geliyor.En dandik fırçalar bile 10TL civarı satılıyor.



Ojeleri görünce dayanamadım.Çoğunluğu mavi tonlu.Biri top coat olarak sürmek için gri çubuk şeklinde simli oje.Fotoğraflarda renkler belli olmamaış.Sürdüğüm zaman fotoğraflayıp detaylarını veririm.